VOLENDAM

FIETS HUREN

TIJDSDUUR
VANAF 1 UUR
PRIJS
€12,50
NU BOEKEN
NU BOEKEN

FIETS HUREN

VOLENDAM
Voel de wind door je haren terwijl je heerlijk rondfiets door Volendam. Wij hebben leuke fietsroutes voor u klaarliggen.

Fiets huren

Wil je Volendam en omstreken op de fiets verkennen? Dan ben je bij Rent & Event helemaal aan het juiste adres. Vertrek vanaf ons kantoor aan de haven van Volendam en fiets richting de gezellige en mooie plaatsjes die in de omgeving liggen. Monnickendam ligt zo’n zeven kilometer verderop en Edam ligt op minder dan drie kilometer afstand van hier verwijderd.

Wij hebben verschillende fietsroutes voor je klaarliggen. Denk aan een leuke rit richting Monnickendam en Marken. Tijdens de trip kom je langs een authentieke molen, een ijssalon waar ze heerlijk softijs verkopen en grote kaasboerderijen. Ook in Monnickendam zelf valt genoeg te zien. Breng een bezoekje aan het pittoreske centrum, ga een lekker hapje eten bij brasserie De Waegh of proef een fris biologisch biertje of sapje op het terras van Bierderij Waterland.

Waan je terug in de tijd

Fiets vervolgens verder langs de Gouwzee naar schiereiland Marken. Op deze plek lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Door de houten huisjes op palen, de mensen in klederdracht en de ongelijke wegen waan je je decennia terug. Je kijkt je ogen uit!

Uiteraard kun je via de dijk door Monnickendam terugfietsen naar Volendam, maar wat je ook kunt doen is meevaren met rederij de Volendam Marken Express. Geniet van het water onder het genot van een kopje koffie of thee met oud-Hollandse appeltaart. Ondertussen brengt de kapitein je veilig naar de overkant. Zodra je bent afgestapt in de haven van Volendam sta je binnen vijf minuten bij ons kantoor voor de deur.

Op naar Edam

Heb je minder lang de tijd? Zet koers richting Edam. Ook in deze stad valt genoeg te bekijken. De prachtige panden op zich zijn al reden genoeg om hier naartoe te fietsen. In het Edams Museum kom je van alles te weten over de rijke historie van deze plek. Tijd voor een pitstop? Geniet van een koud drankje op het terras van L'Auberge Damhotel.

Reserveer direct

Je huurt al een fiets vanaf € 12,50. Voor de daghuur (tot 18.00 uur) betaal je € 15 en voor twee dagen kost het je € 25. Wil je een reservering maken? Scroll dan verder op deze pagiona om een boeking te maken.

Wij leveren ook fietsen op locatie door heel Noord-Holland! Deze service bieden wij al aan voor groepen vanaf 8 personen.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
VANAF 1 UUR
PRIJS
€12,50