VOLENDAM

FIETS HUREN

TIJDSDUUR
VANAF 1 UUR
PRIJS
€10,00
NU BOEKEN
NU BOEKEN

FIETS HUREN

VOLENDAM
Voel de wind door je haren terwijl je heerlijk rondfiets door Volendam. Wij hebben leuke fietsroutes voor u klaarliggen.

Volendam op de fiets verkennen? Neem de haven van Volendam als vertrekpunt en huur een van onze mooie fietsen en rijdt lekker door een van de gezellige vissersdorpjes rondom Volendam.

Wij hebben verschillende fietsroutes voor u klaarliggen. Denk aan een leuke ronde richting Monnickendam en Marken. Tijdens deze route richting Monnickendam komt u langs een schitterende molen, een kaasboerderij, en een heerlijike ijssalon. Eenmaal in het prachtige Monnickendam aangekomen kunt u heerlijk op het terras genieten van een kop koffie.Nadat u lekker tot rust bent gekomen stapt u weer op de fiets om de weg te vervolgen richting het pitoreske dorpje Marken.

In Marken lijkt net of de tijd heeft stil gestaan.  De houten huisjes op palen, de mensen in klederdracht en de vuurtoren van Marken. U kijkt uw ogen uit. Uiteraard kunt u terug naar Volendam rijden. Ook kunt u ervoor kiezen om met de fiets aan boord te stappen van de Marken Express en lekker terug te varen met de wind door uw haren.

Heeft u minder tijd, stap dan lekker op de trappers richting Edam!

Vanuit onze fietsverhuur locatie aan de haven van Volendam kunt u naast het huren van een gewone fiets ook bij ons terecht voor de huur van kinderfietsen, tandems, e-bikes en fietskarren. Voor elk wat wils dus!

Wij kunnen ook fietsen leveren aan groepen en fietsen op locatie leveren. Onze fietsen kunnen wij door heel Noord-Holland leveren. Wilt u meer informatie hebben over de prijzen van onze fietsen op locatie, of bent u met een groep en wilt u de prijzen weten van onze groeps fietsverhuur, stuurt u dan een email naar info@volendamrentandevent.nl en wij helpen u graag!

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
VANAF 1 UUR
PRIJS
€10,00