• Nederlands
    • Engels
Mijn Uitje

Fiets huren in Volendam Uitgelicht

Fiets verhuur Volendam
Volendam, 1-10 personen 10+
121 beoordelingen

Fiets huren in Volendam

121 beoordelingen
vanaf €15
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Rent & Event verhuurt fietsen, e-bikes en scooters om de omgeving van Volendam op uw gemak te kunnen verkennen. Het is mogelijk om vanaf ons kantoor in de prachtige haven van Volendam op de fiets te stappen maar ook vanaf verschillende hotels. Daarnaast kunt u fietsen op locatie laten brengen en halen, zodat u daar zelf geen tijd aan kwijt bent.
Ontdek meer dan Volendam

Niet alleen Volendam is een bijzonder plek die je gezien moet hebben. In de omgeving liggen meer plaatsjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Bijvoorbeeld Monnickendam of Edam. Naast fietsen, e-bikes en scooters voorzien wij onze klanten ook graag van mooie routes en tips om de omgeving te ontdekken. Monnickendam ligt slechts op zo’n zeven kilometer van Volendam.

Memorabel Monnickendam
Tijdens het tripje naar het mooie Monnickendam en Marken komt u langs een authentieke molen, grote kaasboerderijen en een ijssalon met het beste ijs uit de omgeving. Maar ook in Monnickendam kijkt u de ogen uit. Bezoek het pittoreske centrum, ga een lekker hapje eten bij brasserie De Waegh, geniet van een fris biologisch biertje of sapje op het terras van Bierderij Waterland.

Terug in de tijd
Langs de Gouwzee fietst u naar het schiereiland Marken. Hier is het net alsof de tijd heeft stil gestaan. Houten huisjes op palen, ongelijke weggetjes en mensen gekleed in hun prachtige klederdracht zorgen ervoor dat u het idee heeft terug in de tijd te zijn gegaan. U kunt ervoor kiezen om terugfietsen over de dijk of op u gaat over het water terug naar Volendam. Vanuit Marken kunt u met rederij de Volendam Marken Express meevaren naar de haven van Volendam. Aan boord geniet u van een kopje thee of koffie met een echte oud-Hollandse appeltaart.

Op naar Edam
Edam ligt dichterbij, ideaal als u wat minder tijd heeft. Hier kunt u genieten van de mooie panden en de rijke historie van deze plek. Bezoek het Edams Museum of doe u tegoed aan een drankje op het terras van het L’Auberge Damhotel. Heb je geen zin te trappen dan kan je ook een scooter huren om op onderzoek uit te gaan.

Fietsen met kinderen
Samen met kinderen fietsen kan ook. Zelfs voor de kleinsten hebben we een geschikte kinderfiets in de verhuur. Is uw kind nog te klein om zelf op de fiets te stappen dan kunt u een kinderstoeltje voor- of achterop de fiets plaatsen. Ook een kinderkar huren is gewoon mogelijk. In deze kar kunnen twee kinderen zitten en genieten van het mooie tochtje door de omgeving.

Reserveer nu
Op deze pagina kunt u meteen reserveren. Om teleurstellingen te voorkomen doet u er goed aan om tijdig te boeken. Voor groepen vanaf 10 personen levert Rent & Event fietsen op locatie door heel Noord-Holland! Deze service bieden wij aan voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie: info@rent-event.nl. Het beste is dat u in geval van regen de mogelijkheid heeft om uw boeking gratis te wijzigen of te annuleren.

Inclusief:

  • leuke fietsroutes en tips voor restaurants
  • gratis entree ticket voor een kaasboerderij en klompenmakerij
  • gratis poncho bij regen
  • gratis pech bij onderweg service
Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.