+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Vacature: allround office medewerker bij Rent & Event Volendam

Collega gezocht!!!

 

Bij Rent & Event hebben wij een functie beschikbaar waarbij we op zoek zijn naar een gestructureerde en initiatiefrijke collega die ons kan ondersteunen in het neerzetten van een stevige basis op het gebied van reserveringen, administratie en klantenservice.

De titel van de functie is Allround Office Medewerker en zal in zijn/haar rol Rent & Event helpen om de lange termijn doelstellingen te behalen. Rent & Event bestaat nog niet zo lang, maar heeft als doel om op korte termijn uit te groeien naar de grootste fiets- en scooter verhuurder in Noord Holland. Rent & Event wil groeien in naamsbekendheid, in productaanbod, het aantal boekingen en marktaandeel verwerven in Noord-Holland en uiteindelijk in de rest van Nederland.

Rent & Event richt zich op een grote diversiteit aan klanten, waarbij gedacht kan worden aan dagjesmensen, internationale toeristen van over de hele wereld, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familieweekenden, vriendenuitjes, teamuitjes, internationale reisgezelschappen, etc.

Om deze verschillende doelgroepen te kunnen bereiken, zijn er allerlei processen ontwikkeld waarmee de desbetreffende klant informatie over ons kan inwinnen en waarmee de klant uiteindelijk kan boeken voor één van onze producten. Zo hebben wij allerlei verschillende verkoopkanalen die uiteindelijk allemaal getrechterd worden in 1 dagelijkse planning/agenda die als basis gebruikt wordt door de operationele afdeling om per dag zo veel mogelijk scooters, fietsen en andere producten te kunnen verkopen.

De boekingen komen dus via allerlei verkoopkanalen binnen; een aantal voorbeelden hiervan zijn boekingen via onze eigen website, boekingen via evenementenbureaus, via tour operators, Nederlandse actie websites, reisbureaus, hotels, onze mailbox, website chat, telefoon, etc. Het wordt de taak van de Office Medewerker om al deze verschillende stromen in goede banen te leiden met als uiteindelijk doel om de klant zo goed mogelijk te bedienen en te zorgen dat alle boekingen op correcte wijze in de administratie verwerkt worden.

Hieronder een omschrijving van wat de werkzaamheden zullen zijn:

 

Voor deze persoon zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten: Gestructureerd, accuraat en veelzijdig

 

Wat kunnen wij bieden aan de Allround Office Medewerker?

 

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie op per mail via [email protected]. Bij eventuele vragen kun je ons mailen of bellen +31299396980.

Nieuws

Uitjes in Volendam

Contents1 Uitjes in Volendam, dit zijn de leukste tips!2 Uitjes in Volendam voor gezinnen met kinderen3 Uitjes in Volendam voor vrienden en vriendinnen3.1 Uitjes in Volendam voor heren3.2 Uitje in Volendam als meidenuitje4 De leukste bedrijfsuitjes tijdens een bezoek aan Volendam5 Uitjes in Volendam voor stelletjes5.1 Op de hoogte blijven? […]

verder lezen Gepubliceerd op 11-07-2021

Welke dingen kun je nog doen tijdens Corona in Volendam?

Contents1 Dingen om te doen tijdens Corona.1.1 Welke dingen kan je doen tijdens Corona?1.1.1 Top 5 uitjes die je momenteel nog wel kunt doen  tijdens Corona.1.1.2 Waterland Highlights tour1.1.3 2. Scooter huren en lunchen bij de theetuin Katwoude1.1.4 3. Polaroid fiets of scooter foto tour1.1.5 4. Scooter of fatbike rijden […]

verder lezen Gepubliceerd op 03-05-2020

Fietsroutes Volendam voor een uniek dagje uit

Contents1 Ontdek de leukste fietsroutes rondom Volendam1.1 Fietsroutes vanuit Volendam. Welke keuzes heb ik?1.2 Fietsroute Volendam, Katwoude, Monnickendam, Marken en met de boot terug (17km)1.3 Fietsroute Volendam en Edam (6.5 km)1.4 Fietsroute Volendam, Purmerend, Zaanse Schans (48km) Ontdek de leukste fietsroutes rondom Volendam   Fietsroutes vanuit Volendam. Welke keuzes heb […]

verder lezen Gepubliceerd op 27-01-2020

Nieuwe website van Rent & Event is live

Dinsdag 18 februari februari was het dan zover!! De nieuwe website van Rent & Event is in de lucht gegaan. Na maanden hard werken hebben de heren van Web and Brand de nieuwe website opgeleverd!!

verder lezen Gepubliceerd op 29-11-2019

Gratis parkeren in Volendam

Contents1 Gratis parkeren in Volendam1.1 Bekijk de gratis parkeerplaatsen in Volendam1.2 Gratis parkeerplekken in Volendam1.3 Blauwe zone parkeerplaatsen1.4 Parkeergarages in Volendam1.5 Bezoek één van de vele leuke uitjes in Volendam Gratis parkeren in Volendam Bekijk de gratis parkeerplaatsen in Volendam Wil je gratis parkeren in Volendam en heb je geen […]

verder lezen Gepubliceerd op 29-11-2019