DutchEnglishFrenchGermanSpanish
+31 (0)299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur DutchEnglishFrenchGermanSpanish
Mijn Uitje

WL deal kinderspeurtocht

Leer spelenderwijs van alles over Volendam door middel van onze storytelling
5 beoordelingen

WL deal kinderspeurtocht

5 beoordelingen
vanaf €0
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

De leukste kinder speurtocht in Volendam via WL deal

 

Kinder speurtocht in Volendam via WL deal

 

Met de kinder speurtocht in Volendam voor het hele gezin beleef je een heerlijke dag uit in ons gezellige oer-Hollandse dorp. De speurtocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen tot veertien jaar oud. Tijdens de ontdekkingstocht maken jullie op een leuke interactieve manier kennis met verschillende interessante plekken in Volendam. Vind jij het gezellig om samen met je familie en vrienden Volendam te verkennen? Dat is deze leuke Verhaalvontuur speurtocht echt iets voor jou! Je ontvangt diverse leuke tips, hoort leerzame weetjes, maar ook ontvang je lastige opdrachten die je allemaal tot een goed einde moet brengen. De speurtocht duurt minimaal een uur, en jullie kunnen hem uitbreiden met een speurtocht in Marken, inclusief een leuke boottocht. Heb je er al zin in? Boek dan snel dit leuke speurtocht uitje in Volendam!

Hoe werkt deze kinder speurtocht in Volendam?

Je start deze gezellige kinder speurtocht in Volendam bij Rent & Event, waar je een leuke speurkaart ontvangt om direct je wandelroute mee te kunnen starten. Op deze schatkaart vind je allerlei QR-codes die je kunt scannen met je mobiele telefoon of tablet. Start je missie en volg de stippellijn op de landkaart. Bij de meest bijzondere plekken in Volendam scan je een opdracht en doe je mee aan een spannende missie. Natuurlijk krijg je ook veel interessante informatie over de plek waar je bent. Heb je de missie uitgevoerd? Dan kun je de antwoorden op je schatkaart invullen. Maar let onderweg goed op, want er zit iemand achter jullie aan die probeert jullie ontdekkingsreis te dwarsbomen! Hebben jullie alle opdrachten voltooid? Op de laatste locatie krijgen jullie een fantastische prijs in ruil voor de ingeleverde eindcode.

Ontdek ook Marken tijdens deze kinder speurtocht

Je kunt deze leuke kinder speurtocht in Volendam uitbreiden met een gezellige familiespeurtocht in Marken. Ook dit leuke Hollandse dorp biedt de mooiste plekken om te ontdekken en met een speurtocht is dat nog eens extra leuk! Je hoeft alleen maar de kaart om te draaien om te zien welke missies er in Marken te doen zijn.

Het gezellige Marken ligt op een schiereiland in het Markermeer, tegenover Volendam. Je kunt het dorp bereiken op de fiets of scooter, maar met deze leuke speurtocht is het ook mogelijk om te overvaren met de Marken Express, wat de dag nog leuker maakt! De speurtocht in Volendam duurt minimaal een uur, met de speurtocht in Marken erbij ben je zeker twee uur aan het speuren. Het eindpunt van de speurtocht ligt in Marken.

Hoe verzilver je deze WL deal kinder speurtocht?

Je dient via de website van WL deal een voucher te kopen voor deze kinderspeurtocht. Na het betaalproces ontvang je van WL je voucher. Vervolgens selecteer je op deze pagina een datum en tijdstip om de speurtocht te doen. Vervolgens rond je het boekingsproces af. Hiervoor hoef je niks te betalen. Op de dag van aankomst dien je je WL deal voucher aan ons te tonen zodat deze gescand kan worden. Zonder dit voucher kunnen wij je helaas niet de speurtocht mee geven. Na het scannen van je wl deal voucher geven wij je een korte uitleg over de speurtocht.

Mogelijkheid om ook Marken te bezoeken met je speurtocht

Je kunt kiezen om alleen Volendam te ontdekken tijdens deze speurtocht. Dan ben je ongeveer een uur bezig. Nog leuker is het om Marken toe te voegen. Hiervoor dien je een Marken Express bootticket te kopen. Deze kan je hier kopen met korting. Als je besluit om Marken toe te voegen dan dien je rekening te houden met de tijden. De overtocht tussen Volendam en Marken duurt 30 minuten. De speurtocht op Marken duurt 30-45 minuten.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WL deal kinderspeurtocht”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.