• Nederlands
    • Engels
Mijn Uitje

Marken Express bootticket retour

Wil je Marken bezoeken? Neem dan een retour ticket voor de Marken Express.
1-10 personen 10+
153 beoordelingen

Marken Express bootticket retour

153 beoordelingen
€13.50 €12.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Marken Express bootticket retour

 

Marken Express bootticket retour

Het Marken Express bootticket retour is ideaal als je graag Marken wilt bezoeken maar niet de hele route met de scooter of fiets daarnaartoe wilt of kunt rijden. Met een retourtje Marken Express zie je veel meer dan alle leuke bezienswaardigheden in Volendam. Je kunt heerlijk genieten van een geweldige vaartocht met een prachtig uitzicht en ontspannen luisteren naar alle informatie over de bezienswaardigheden. Onder het genot van een kopje koffie bijvoorbeeld, of met een fris biertje in je hand op het dek. Ben je aangekomen in Marken, dan kun je daar natuurlijk een gezellige tijd doorbrengen. In dit leuke vissersdorp valt veel te beleven en nog meer te zien. De overtocht van de Marken Express Volendam – Marken duurt een half uur. Boek snel je ticket en kom genieten van een heerlijke dag Volendam – Marken!

Verken Marken met het Marken Express bootticket retour

Kies je voor een retourtje met de Marken Express, dan ga je natuurlijk genieten van zowel Volendam als het leuke dorpje Marken. Bij aankomst in Marken zie je direct de groene houten huizen langs de haven, met de unieke schepen in de haven. In het dorp vind je de leukste attracties om een gezellige middag door te brengen. Bezoek het Markerhuis of kijkhuisje Sijtje Boes met haar oude inrichting. Ga naar het klompenmuseum waar ze klompen maken uit een stuk  hout. Leer alles over het leven, het werk en de tradities van het voormalige eiland in het Marker museum. Breng een bezoek aan vuurtoren Het Paard van Marken of drink een drankje bij Taverne de Visscher, de oudste taverne van het dorp.

Volendam verkennen met je Marken Express retour ticket

Vanzelfsprekend heeft ook Volendam veel te bieden voor een heerlijke dag uit. Hier vind je het Volendams museum met haar levensechte, authentieke taferelen van het vroegere dagelijks leven. In het Palingsound museum leer je alles over de geschiedenis van de muziek uit Volendam. Wil je weten hoe wij kaas maken en deze ook proeven, breng dan een bezoek aan de Cheese Factory. Heb je zin in een versnapering of wil je genieten van een lekker drankje? Ga dan naar De Dijk voor een lekker vers visje of neem een stroopwafel en geniet van het uitzicht op het Markermeer. In Volendam hebben we bovendien een eigen bierbrouwerij die meer dan het bezoeken waard is!

Inclusief:

  • inclusief 10% korting

Veelgestelde vragen

De  Marken Express vaart dagelijks tussen Volendam en Marken. Onderstaande tijden zijn geldig van 1 januari tot en met 1 april 2020.

Vertrek vanaf Volendam

10.30 – 11.15 – 12.00 – 12.45 – 13.30 – 14.15 – 15.00 – 15.45 – 16.30 – 17.15 – 18.00* – 18.30

Vertrek vanaf Marken

11.15 – 12.00 – 12.45 – 13.30 – 14.15 – 15.00 – 15.45 – 16.30 – 17.15 – 17.45 – 18.30* – 19.15

 

* afhankelijk van drukte en weersomstandigheden zal er besloten worden of deze vaart wel of niet doorgaat

Volendam kent meerdere parkeergelegenheden. Bij het Marinapark in Volendam kunt u gratis parkeren

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.