+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Tandem huren in Europarcs

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam, 1-10 personen
56 beoordelingen

Tandem huren in Europarcs

56 beoordelingen
vanaf €22
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Tandem huren in Europarcs Amsterdam

Tandem huren in Europarcs

Een tandem huren in Europarcs is een geweldig idee als je samen met iemand de omgeving wilt verkennen. Met een tandem hoef je nooit hard te trappen, want je reisgenoot fietst gezellig mee. Ben je met je kind op stap? Dan kun je ook een kindertandem huren in Europarcs. Op een tandem fietsen is in het begin altijd even wennen, en zo begint jouw dag met je tandem direct op een leuke manier. Samen op een fiets gaat namelijk niet vanzelf, zeker als je niet mag sturen of een bocht moet nemen. Heb je het eenmaal onder de knie, dan kunnen jullie samen de omgeving verkennen. Vanuit Europarcs Poort van Amsterdam zijn natuurlijk veel leuke routes beschikbaar, want je kunt vanaf Uitdam alle kanten op. Een leuke tocht is bijvoorbeeld langs Marken, Volendam en Monnickendam.

De leukste routes voor tandem huur

Huur je bij ons een tandem, dan geven we je altijd verschillende fietsroutes mee, zodat je zelf kunt kiezen waar je het liefst naartoe gaat. Vind je het leuk om Volendam en Marken te verkennen, rijd dan bijvoorbeeld eerst over de dijk naar Marken. Daar kun je diverse leuke bezienswaardigheden bezoeken, zoals de vuurtoren, de klompenmakerij of de gezellige haven. Heb je Marken gezien, dan kun je met een Marken Express bootticket incl fiets overvaren naar Volendam. Daar kun je het Volendams Museum bezoeken en de Smit Bokkum palingrokerij, of een foto in Volendam klederdracht laten maken. Natuurlijk valt er in Volendam veel meer leuks te beleven, zoals de haven of het palingsoundmuseum. Daarna rijd je weer door naar Monnickendam, met een tussenstop bij de kaasboerderij. Dat wordt een heerlijke dag!

Met een groep een tandem huren in Europarcs Amsterdam

Wil je graag met een groep een tandem huren, dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Met een groep tandem rijden is altijd een leuke en gezellige ervaring. Als groep leer je goed samenwerken en dien je te overleggen over de route en het tempo, maar kun je ook gezellig met elkaar kletsen onderweg. Met elkaar een fietstocht maken is altijd leuk en vooral heel ontspannen. In de omgeving van Europarcs Amsterdam valt bovendien veel te zien. Het polderlandschap en het mooie uitzicht op de wateren, de bijzondere vissersboten en karakteristieke huizen langs de havenkade, alles heeft hier een eigen sfeer. Ook dat bepaalt natuurlijk de dag als je met een groep een tandem gaat huren, of het nu met familie of vrienden is, of met collega’s tijdens een bedrijfsuitje.

Inclusief:

  • Leuke fietsroutes van de omgeving
  • Tips voor leuke restaurants
  • Hulp bij pech onderweg

Veelgestelde vragen

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.