+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
298 beoordelingen

Scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken

298 beoordelingen
€59.50 €37.5
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken

 

Scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken

Wil jij een scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken beleven? Een geweldig idee. Tijdens deze vier en een half uur durende scooter tour bezoek je de leukste dorpen met vele leuke hoogtepunten. Onderweg kun je fotostops maken bij veel leuke attracties en bezienswaardigheden. Een kaasboerderij, een vuurtoren met een prachtig uitzicht, een klompenmakerij en een werkende molen, het zijn zomaar wat dingen die je onderweg tegen zult komen. Natuurlijk zijn er in de dorpen zelf ook vele leuke dingen te beleven. Musea, gezellige terrasjes, diverse demonstraties en workshops, noem het maar op. Tijdens deze scooter tour geniet je niet alleen van het mooie platteland, maar zie je ook veel interessante en echt Hollandse trekpleisters.

Geniet van de route en en de sfeer tijdens deze leuke scooter tour

Als je deze leuke scooter tour boekt krijg je van ons natuurlijk de leukste tips voor onderweg. Je ontvangt bovendien de leukste routes om deze dorpen van alle kanten te bekijken. Neem je vrienden of vriendinnen mee, ga met je familie op pad of organiseer een leuk uitje met collega’s. Met elkaar op een scooter tour naar de leuke dorpen Volendam, Monnickendam en Marken zie je Nederland van een geheel nieuwe kant. Word ook toerist in eigen land en geniet van de authentieke dorpen met hun nostalgische sfeer, klederdracht en bijzondere huisjes. Rijd over de dijk en bewonder het prachtige uitzicht over de Gouwzee of het mooie natuurpark Hemmeland aan de andere kant van de dijk. Hier kom je helemaal tot rust.

Met je scooter tour de omgeving verkennen

Deze leuke vier en een half uur durende scooter tour start in de haven van Volendam. Hier kun je direct het leuke dorp verkennen en je trip vervolgen naar Katwoude. Onderweg kom je een windmolen tegen en een kaasboerderij. Vervolg je weg naar Monnickendam en verken het pittoreske centrum. Hier kun je genieten van een drankje aan de haven of je tocht vervolgen richting Marken. Dit leuke schiereiland biedt veel vertier. De mooie vuurtoren met het prachtige uitzicht, de klompenmakerij en het dorp zelf zijn indrukwekkend authentiek. Vervolg je weg richting Volendam met je Marken Express ticket incl. scooter. Tijdens deze half uur durende boottocht kun je genieten van een prachtig zicht op de Gouwzee. Natuurlijk met een lekker drankje aan dek of aan de bar.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1000.- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.000,- naar € 350.-.

 

Inclusief:

  • Accu waarmee je 70 kilometer kunt rijden
  • Plattegrond met leuke routes van de omgeving
  • Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants
  • Gratis toegangsticket voor een kaasboerderij

Veelgestelde vragen

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.