+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

E-scooter huren met speurtocht door Waterland

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
Volendam, 1-10 personen 10+
252 beoordelingen

E-scooter huren met speurtocht door Waterland

252 beoordelingen
vanaf €42.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Elektrische scooter huren met speurtocht door Waterland

Je gaat dit prachtige stukje Nederland ontdekken met de elektrische scooter. Samen met het gezin, alleen of romantisch met z`n twee.
De tocht brengt je langs leuke interessante plekjes. De route start in Volendam (misschien kom je Jan Smit wel tegen, kan zo maar zijn), langs Broek in Waterland en wie kent het dorpje Katwoude? Tijdens het rijden moeten de hersens gebruikt worden. Niet alleen om op de weg te letten maar ook om opdrachten te volbrengen, hersengymnastiek ten top dus!

Voor iedereen is er een heerlijke kaas ervaring ergens op de route van de speurtocht. Dit bezoek is gratis en kun je doen bij Henri Willig. Daarnaast kan je ook heerlijk lunchen bij de Theetuin Katwoude, gelegen op hetzelfde terrein als Henri Willig!
Veel plezier met speuren langs de mooie natuur en interessante plekjes en vergeet niet om te genieten!

Met onze scooters rijd je met vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden die op de route liggen. De speurtocht is op jullie eigen telefoon. Je hebt een smartphone nodig met Whatsapp en Google Maps of internet.

De route start en eindigt bij de Rent & Event winkel in Volendam. Bij aankomst in de winkel scannen jullie een QR code om de speurtocht te starten. Onze medewerkers leggen je uit hoe alles werkt en vervolgens kun je op pad gaan. Via Google Maps worden jullie steeds naar een andere locatie begeleid in Waterland.

Mochten jullie een E-scooter huren met speurtocht door Waterland, dan weet je zeker dat je alle toffe hotspots in de regio te zien zult krijgen en dat je kan genieten van een zorgeloos dagje met je gezin, je geliefde of alleen dus reserveer nu je voertuigen!

Tijdsduur

De huur van de E-scooter is 4 uur. Binnen deze 4 uur rijdt je de speurtocht van ongeveer 30 kilometer door alle pittoreske plaatsjes in Waterland.

Let op: reserveer op tijd

Reserveer dit toffe uitje ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan tachtig scooters beschikken, kan het dan toch gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Belangrijke informatie

  • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de fatbikes is 1,30 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden
  • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 1 persoon. Hierdoor is het niet toegestaan om met meerdere personen op een voertuig te rijden. Gebeurd dit toch dan zijn de voertuigen niet verzekerd in geval van schade. Op pad met kinderen? Probeer dan onze tweepersoons scooters zodat de kinderen achterop kunnen.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1500.- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.500,- naar € 350.-.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Inclusief:

  • 4 uur scooter huur
  • Speurtocht door Waterland
  • Toegangsticket voor een kaasboerderij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-scooter huren met speurtocht door Waterland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Om de veiligheid van onze bezoekers tijdens het Corona virus te garanderen treffen wij een aantal maatregelen.

– Wij proberen om zoveel mogelijk online te laten betalen. Uiteraard is het ook nog mogelijk om in de winkel te pinnen of contant te betalen maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

– Er mogen maar 3 personen een boeking maken. Uitzondering zijn gezinnen, die mogen wel met meer personen komen.

– De geboekte voertuigen zullen buiten voor u klaar staan. Deze zijn dan al gereinigd zodat u er zo op weg kunt rijden.

– 1 persoon dient in de winkel de boeking af te handelen. De rest van de personen dienen buiten te wachten.

– In de winkel hebben wij desinfectie middelen en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Onze medewerkers zullen op gepaste afstand een uitleg geven over de voertuigen.

– Het toilet in de winkel mogen helaas niet gebruikt worden.

– Wij hebben aangepaste routes en tours tijdens het Corona Virus. Tijdens deze routes zullen drukke plekken worden vermeden.

– Wij bieden de mogelijkheid om een picknick box bij te bestellen welke je kunt afhalen onderweg bij een horecapartner.

– Mocht het druk zijn rondom de winkel, dan vragen wij je op gepaste afstand te wachten.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.