+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

E-scooter huren, kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
Volendam,
252 beoordelingen

E-scooter huren, kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam

252 beoordelingen
€67.50 €62.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam

 

Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam

Met het arrangement Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en boottocht hebben we een geweldige tour georganiseerd in de ruime omgeving van Volendam. In de 4 uur tijd dat je de scooter huurt maak je een geweldige rit van Volendam naar het schiereiland Marken. Onderweg ontdek je de leukste bezienswaardigheden en je kunt de indrukwekkende dorpen Marken en Volendam verkennen. Zodra je de elektrische scooter hebt opgehaald aan de haven van Volendam kun je starten met je tocht. Met vier uur scooter huur heb je ruim de tijd om alles op je gemak te bekijken. Met onze scooters rijd je met vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden die op de route liggen.

Wat zie je allemaal onderweg?

Met ons arrangement Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam rijd je op je gehuurde scooter vanaf het gezellige Volendam richting het schiereiland Marken. De route loopt door het polderlandschap en langs het water, dus je hebt op je route een geweldig uitzicht. Onderweg breng je een bezoek aan een leuke kaasboerderij. Hier kun je zien en proeven hoe kaas wordt gemaakt en de stallen zijn open om te bezoeken.

Haal je picknickmand op bij de theetuin Katwoude

Na het bekijken van de kalfjes en de kaasboerderij haal je op ditzelfde terrein je picknickmand op bij de Theetuin Katwoude. In de picknickmand tref je overheerlijke broodjes, verse scones en een drankje voor onderweg. In de regio zijn vele gezellige locaties waar je in de natuur je eten en drinken kan nuttigen.

Marken, boottocht

Vanuit Monnickendam rijd je door over de bijzondere en lange rechte dijk richting het schiereiland Marken. Ben je in Marken aangekomen, dan breng je natuurlijk een bezoek aan vuurtoren Het Paard van Marken en de klompenmakerij. Marken zelf is ook erg interessant met haar vele houten huizen, de leuke haven en gezellige terrasjes. Heb je Marken verkend, dan kun je de Marken Express nemen richting Volendam en een heerlijke boottocht maken. Onderweg heb je een prachtig uitzicht over de Gouwzee en hoor je leuke anekdotes over bezienswaardigheden. Aan boord kun je boven op het dek buiten zitten, maar ook binnen is voldoende plek.

Tijdsduur

De huur van een scooter is 4 uur. Binnen deze 4 uur rijdt je met de scooter naar Marken en pak je de Volendam Marken Express retour.  Onderweg breng je een bezoek aan de kaasboerderij en haal je de picknickmand op. Je kunt zelf kiezen waar je de lunch stop maakt.

Let op: reserveer op tijd

Reserveer het arrangement Scooter huren, kaasboerderij, picknickmand en boottocht ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan zestig scooters beschikken, kan het dan toch gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Belangrijke informatie

  • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de fatbikes is 1,50 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden.
  • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 1 persoon. Hierdoor is het niet toegestaan om met meerdere personen op een voertuig te rijden. Gebeurd dit toch dan zijn de voertuigen niet verzekerd in geval van schade.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1000.- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.000,- naar € 350.-.

Inclusief:

  • 4,5 uur scooter huur
  • bootticket van Marken naar Volendam met de Marken Express enkele reis
  • Picknickmand
  • Toegangsticket voor een kaasboerderij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-scooter huren, kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Om de veiligheid van onze bezoekers tijdens het Corona virus te garanderen treffen wij een aantal maatregelen.

– Wij proberen om zoveel mogelijk online te laten betalen. Uiteraard is het ook nog mogelijk om in de winkel te pinnen of contant te betalen maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

– Er mogen maar 3 personen een boeking maken. Uitzondering zijn gezinnen, die mogen wel met meer personen komen.

– De geboekte voertuigen zullen buiten voor u klaar staan. Deze zijn dan al gereinigd zodat u er zo op weg kunt rijden.

– 1 persoon dient in de winkel de boeking af te handelen. De rest van de personen dienen buiten te wachten.

– In de winkel hebben wij desinfectie middelen en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Onze medewerkers zullen op gepaste afstand een uitleg geven over de voertuigen.

– Het toilet in de winkel mogen helaas niet gebruikt worden.

– Wij hebben aangepaste routes en tours tijdens het Corona Virus. Tijdens deze routes zullen drukke plekken worden vermeden.

– Wij bieden de mogelijkheid om een picknick box bij te bestellen welke je kunt afhalen onderweg bij een horecapartner.

– Mocht het druk zijn rondom de winkel, dan vragen wij je op gepaste afstand te wachten.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.