• Nederlands
    • Engels
Mijn Uitje

Scooter huren in Volendam Populair

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
Volendam, 1-10 personen 10+
298 beoordelingen

Scooter huren in Volendam

298 beoordelingen
€39.50 €29.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Scooter huren in Volendam

 

Scooter huren in Volendam

Wil jij een scooter huren in Volendam voor een geweldige ontdekkingstocht in de omgeving? Een goed idee! Zodra je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald kun je starten met je rit. Onze scooters brengen je met een snelheid tot vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de buurt. Natuurlijk bepaal jij zelf waar je naartoe gaat. Rijd je van Volendam naar Edam? Of bezoek je liever Monnickendam en Marken, om vervolgens met een Marken Express bootticket incl scooter terug te varen naar Volendam? Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze elektrische scooter wordt het altijd een fantastische dag!

Een scooter huren in Volendam voor een tour van drie uur

Als je op je gemak met je gehuurde e-scooter wilt rondcruisen, neem dan ruim de tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. De leukste plaatsen om te bezoeken zijn Edam, Volendam, Katwoude, Monnickendam en Marken. Met de accu’s op onze scooters kun je ongeveer zestig kilometer rijden. In drie uur tijd kun je de beste hotspots in de omgeving zien en zelfs heerlijk genieten van een lunch onderweg. Ook als je met je scooter met de Marken Express terug wilt varen lukt dat allemaal, want onze locatie is twee minuten verwijderd van de afstap plaats in Volendam. Wil je meer zien of langer de tijd krijgen om alles te bekijken, huur onze e-scooter dan wat langer.

Waar kun je naartoe met je gehuurde e-scooter?

Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden zien tijdens je scooter tocht rond Volendam? Rijd dan vanuit Volendam langs het water, door het polderlandschap richting Monnickendam. Onderweg kun je een bezoek brengen aan de (gratis) kaasboerderij of  relaxen en picknicken in recreatiegebied Hemmeland. Heb je een bezoek gebracht aan Monnickendam? Vervolg je tocht dan verder naar het schiereiland Marken en breng daar een bezoek aan vuurtoren Het Paard van Marken en de klompenmakerij. Geniet daarna van een heerlijke lunch aan de haven van Marken en stap vervolgens op de Marken Express naar Volendam, die elk half uur vertrekt.

Let op: reserveer op tijd

Reserveer je e-scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan zestig scooters beschikken, kan het dan toch gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Inclusief:

  • Accu waarmee je 70 kilometer kunt rijden
  • Plattegrond met leuke routes van de omgeving
  • Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants
  • Gratis toegangsticket voor een kaasboerderij

Veelgestelde vragen

Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Wilt u binnen die 48 uur annuleren dan brengen wij 25% van de huursom in rekening.

Stel dat het op moment van vertrek hard regent dan krijgt u het volledige bedrag terug van ons.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Volendam kent meerdere parkeergelegenheden. Bij het Marinapark in Volendam kunt u gratis parkeren

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.