• Nederlands
Mijn Uitje

Scooter huren in Edam

Huur je scooter in Edam en toer de hele regio door
Edam, 1-10 personen 10+
298 beoordelingen

Scooter huren in Edam

298 beoordelingen
vanaf
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Scooter huren in Edam

 

De beste scooter huren in Edam

Wil jij een scooter huren in Edam? Bij Rent & Event huur je een uitstekende elektrische scooter tegen een scherpe prijs. Als je bij ons een scooter huurt krijg je altijd leuke tips en routes mee en onze service is uitstekend. Wil je een leuke dag beleven met vrienden en vriendinnen, familie of collega’s, dan is een scooter huren in Edam een geweldig idee. Vanuit dit leuke dorp kun je diverse leuke trips maken met elkaar. Naar Volendam bijvoorbeeld, of naar Marken of Volendam. Ook als je scooters wilt huren voor grotere groepen mensen kun je bij ons terecht. Leuk als je een origineel bedrijfsuitje wilt regelen voor je collega’s, of een vrijgezellenparty start met vrienden of vriendinnen.

De leukste trips om te maken met een scooter

Ga je een scooter huren in Edam, dan wil je natuurlijk wel een leuke route rijden en zo veel mogelijk bezienswaardigheden zien. Met onze elektrische scooters is dat geen probleem. Ze rijden maar liefst zeventig kilometer ver en daarmee kom je een heel eind. Bezoek bijvoorbeeld het leuke Volendam op je gehuurde scooter, or rijd richting Katwoude en Monnickendam. Daarvandaan kun je over de dijk verder rijden naar het nostalgische schiereiland Marken.  Onderweg valt er veel te beleven. Over deze bezienswaardigheden krijg je leuke tips als je een scooter huurt. Vanaf Marken kun je de boot weer terug nemen naar Volendam. Daarvoor kun je het best een Marken Express ticket incl. scooter boeken. Zo weet je zeker dat je plek hebt op de boot!

Scooters op locatie laten leveren

Wil je met een groep mensen elektrische scooters huren in Edam en die ergens anders weer laten ophalen? Ook dat is mogelijk bij Rent & Event. Als je met een groep op stap gaat op gehuurde scooters en je wilt niet terugkeren naar Edam is dat prima te regelen. Met onze service op locatie kunnen wij de gehuurde scooters ophalen waar je maar wilt. Ook als je liever niet in Edam wilt vertrekken maar daar wel wilt aankomen kunnen wij dat regelen. Wij brengen dan de scooters naar een van tevoren afgesproken plek, waar je met elkaar kunt vertrekken. Natuurlijk zorgen wij dan voor de uitgifte van de scooters en nemen wij ze ook weer in. Dat is de service van Rent & Event!

Een scooter huren in Edam is altijd maatwerk

Omdat een scooter huren in Edam maatwerk is, verzoeken wij je ons een bericht te sturen met daarbij de volgende gegevens:

 • Het aantal te huren e-scooters (vanaf twee e-scooters)
 • De startdatum en tijdstip
 • De einddatum en tijdstip
 • Het afleveradres

Inclusief:

 • Accu waarmee je 70 kilometer kunt rijden
 • Plattegrond met leuke routes van de omgeving
 • Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants
 • Gratis toegangsticket voor een kaasboerderij

Veelgestelde vragen

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.