• Nederlands
    • Engels
Mijn Uitje

Rondleiding met een gids door Volendam

De haven van Volendam, het Doolhof, palingrokerij, "de oude kom". De gids zal jullie er alles over vertellen tijdens de 1 uur durende rondleiding in Volendam
Volendam, 1-10 personen 10+
136 beoordelingen

Rondleiding met een gids door Volendam

136 beoordelingen
vanaf €17.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Rondleiding met een gids door Volendam

 

Rondleiding met een gids door Volendam

Een rondleiding met een gids door Volendam is de ideale manier om alles te weten te komen over ons leuke authentieke vissersdorp. Tijdens de rondleiding kom je van alles te weten. Hoe komt het dat Volendam zo wereldberoemd is geworden? Waar is het huis van Jan Smit? Hoe kan het dat er zoveel goede muzikanten uit Volendam komen? Jouw gids weet overal het antwoord op en kent alle ins en outs van ons beroemde dorp. Tijdens de rondleiding van een uur lopen jullie Volendam door. In de tussentijd vertelt de professionele gids honderduit. Onderweg zie je vele mooie plekken die echt de moeite waard zijn. Wil je alles te weten te komen over Volendam, twijfel dan niet langer en boek een professionele rondleiding. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Wat krijg je allemaal te zien tijdens de rondleiding

Tijdens de rondleiding met een gids door Volendam neemt de gids je mee naar bekende en minder bekende plekken in het leuke dorp. Je gaat op een tour door het centrum, waar je de mooiste en meest interessante plekken bezoekt. Natuurlijk leer je er alles over de geschiedenis van Volendam en zie je vele rijksmonumenten. Maar ook van de laatste nieuwtjes uit het dorp is jouw gids op de hoogte en zal hij of zij zo veel mogelijk je vragen kunnen beantwoorden. Hebben jullie het centrum van Volendam bekeken tijdens de rondleiding? Dan gaan jullie richting de haven, waar je heerlijk kunt genieten van de sfeer en het uitzicht. Natuurlijk ga je ook nog een lekker harinkje happen bij de viswinkel aan de haven. Tenslotte staat Volendam ook daarom bekend.

De vele bijzondere bezienswaardigheden van Volendam

Tijdens de tour kom je langs vele beroemde bezienswaardigheden en hoor je vele interessante weetjes. Tijdens de tour zal de gids je attent maken op alle andere interessante dingen die je nog kunt doen in Volendam. Zo kun je de rondleiding aanvullen met het bijwonen van een leuke demonstratie van Smit Bokkum palingrokerij of een bezoek aan het Volendams Museum. Ook kun je de Marken Express boottocht maken richting Marken en een foto in Volendam klederdracht laten maken bij de haven. Wil je een scooter of een fiets huren om de omgeving van Volendam te verkennen? Ook dat is mogelijk in Volendam. Zo beleef je altijd een geweldige dag in ons leuke dorp.

Inclusief:

  • Professionele gids die je alles over dit vissersdorp leert
  • Haring happen bij viswinkel aan de haven
Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.