+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Online Merry Christmas Quiz

knotsgekke online kerstshow
8 beoordelingen

Online Merry Christmas Quiz

8 beoordelingen
vanaf €14.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Online kerstquiz, Coronaproof

Kerst, het meest gezellige moment van het jaar om lekker met je familie te vieren. Maar wat is er leuker dan kerst extra te vieren en wel met je collega’s! En dat helemaal Coronaproof.

Tijdens de online kerst quiz neemt onze quizmaster je mee in een doldwaze show waarin alles in het teken van de kerst staat. Iedereen kan vanaf zijn eigen computer inloggen en zijn of haar stemkastje bedienen. Dit uitje is een gegarandeerd succes waarbij het de bedoeling is om meer interactie te krijgen tussen de collega’s.

 

Wat houdt de online Merry Christmas Quiz in?

De show is volledig online. Vanuit onze studio zal onze quizmaster jullie 90 uur entertainen. Iedereen krijgt voor aanvang een inlog toegestuurd. Zodra je binnenstapt in onze digitale area starten we eerst met een kennismaking. Hierin geven wij een korte uitleg van de spelregels om vervolgens de kerstquiz te starten. De quiz duurt ongeveer 75 minuten. Tussentijds is er een pauze moment van ongeveer 10 a 15 minuten zodat de deelnemers tijd hebben om een drankje te pakken.

Zodra alle kerstvragen behandeld zijn vind er een verassende online prijsuitreiking plaats waarbij de winnaar extra in het zonnetje gezet zal worden. Verder is er nog een moment voor een nabespreking tussen het personeel.

 

Voor wie is de online Merry Christmas Quiz bedoeld?

Onze kerst quiz is bedoeld voor groepen vanaf 40 personen. Dit kunnen bedrijfsuitjes zijn maar natuurlijk ook teamuitjes of familie uitjes. Doordat het een digitaal uitje is, zit er geen maximum aantal personen vast aan de show. Hele grote groepen van boven de 200 personen zijn dus geen enkel probleem voor ons om te verzorgen.

 

Combineer deze kerst quiz met een borrelbox, foute kersttrui of kerstpakket

Naast het verzorgen van een gaaf uitje denken wij graag verder mee om het uitje compleet te maken. Zo kunnen wij diverse extra’s leveren om het feest compleet te maken. Bekijk hieronder de opties die wij bieden:

 • Borrelbox, in overleg leveren wij vooraf bij elke deelnemer een borrelbox thuis af. Dit kan geheel naar wens samen gesteld worden. Zo is er de keuze uit wel of geen alcohol. Hapjes erbij? Geen enkel probleem!
 • Foute kersttrui, hoe leuk is het als het gehele team aanwezig is in de meest bijzondere kersttruien. We kunnen standaard kersttruien leveren, maar ook custome made truien. Deze kan bijvoorbeeld met logo’s van het bedrijf gemaakt worden.
 • Kerstpakket, wij leveren diverse soorten kerstpakketten. Geef ons jullie wensen aan en wij verzorgen het. Hierdoor worden jullie geheel ontlast.

Wat zijn de prijzen?

Voor de kerst quiz hanteren wij de volgende tarieven:

Vanaf 40 tot 60 personen: € 23,50

Vanaf 60 tot 80 personen: € 17,50 p.p.

Vanaf 80 tot 100 personen: € 14,50 p.p.

Vanaf 100 personen en meer: op aanvraag

Wees op tijd met boeken!

Momenteel lopen de aanvragen hard. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om er tijdig bij te zijn. Een aantal dagen zitten namelijk al bijna vol. Wil je meer informatie, laat het ons weten via 0299396980 of [email protected]

Inclusief:

 • Quizmaster
 • Online show omgeving
 • 75 minuten durende kerstshow
 • Prijsuitreiking voor winnaar
 • Nabespreking na afloop van de show

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online Merry Christmas Quiz” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.