• Nederlands
    • Engels
Mijn Uitje

Kindertandem huren in Volendam

Volendam, 1-10 personen
45 beoordelingen

Kindertandem huren in Volendam

45 beoordelingen
vanaf €27.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Kindertandem huren in Volendam

 

Kindertandem huren in Volendam

Een kindertandem huren in Volendam is een ideale manier om samen met je kind een leuke fietstocht te maken. Natuurlijk kun je ook een kinderfiets huren in Volendam, maar als je net wat meer zicht op je kind wilt houden en gezellig samen wilt kletsen onderweg is een kindertandem huren wellicht een beter idee. Op de tandem beleef je samen een heerlijk sportieve dag en kunnen jullie samen genieten van de omgeving. Wij hebben de leukste fietsroutes voor jullie samengesteld naar leuke dorpen in de omgeving. Maar Volendam zelf is natuurlijk ook een dorp waar veel te beleven valt. Neem je ook nog samen de Marken Express om een half uur te varen naar Marken, dan is jouw fietsdag met je kind helemaal compleet!

De leukste routes om te fietsen met kinderen

Ga je een kindertandem huren in Volendam, dan wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk zien en mooie momenten beleven samen. Startend in Volendam vind je direct veel leuke attracties en bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan het Volendams museum, ga naar de Smit Bokkum Palingrokerij of breng een bezoek aan het palingsound museum. Laat een foto in Volendam klederdracht maken als leuk aandenken voor thuis. Wil je graag genieten van een lekkere lunch of een verkoelend drankje, ga dan richting de haven en neem plaats op één van de vele gezellige terrasjes. Wil je ook naar Marken? Boek dan de Marken Express boottocht incl fiets en je kunt op de volgende bestemming gezellig verder fietsen.

Met de kindertandem van Marken naar Monnickendam

Het voordeel van een kindertandem huren in Volendam is dat je kind niet alleen hoeft te fietsen als je een langere route wilt fietsen. De fietsroute over de dijk van Marken richting Monnickendam en Katwoude is ontzettend leuk, maar kan voor een kind alleen op een kinderfiets een aardige afstand zijn. Met de kindertandem heb je dat probleem niet. Fiets vanaf Volendam richting Katwoude en breng een bezoek aan de kaasboerderij. Stop in Monnickendam voor een lekkere lunch aan de haven en rijd door richting schiereiland Marken langs de Zeedijk. Natuurlijk breng je daar een bezoek aan de vuurtoren, de klompenmakerij en het leuke Marker museum. Aan het eind van de route neem je gezellig de boot terug naar Volendam.

Inclusief:

  • Leuke fiets routes
  • Tips voor gratis bezienswaardigheden

Veelgestelde vragen

Wij raden het altijd aan om wel vooraf te reserveren. We hebben vaak groepsboekingen waardoor het ook mogelijk kan zijn dat we op een stille doordeweekse dag plotseling zijn uitverhuurd.

Volendam kent meerdere parkeergelegenheden. Bij het Marinapark in Volendam kunt u gratis parkeren

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Wilt u binnen die 48 uur annuleren dan brengen wij 25% van de huursom in rekening.

Stel dat het op moment van vertrek hard regent dan krijgt u het volledige bedrag terug van ons.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.