+31 (0)299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Kinderfiets huren in Monnickendam

Neem je ouders mee naar de leukste plekjes rondom Monnickendam
80 beoordelingen

Kinderfiets huren in Monnickendam

80 beoordelingen
vanaf €15
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

 • Al vele tevreden klanten gingen je voor
 • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
 • Digitale ticket
 • Directe bevestiging van je boeking

Kinderfiets huren in Monnickendam

 

Kinderfiets huren in Monnickendam

Een kinderfiets huren in Monnickendam is een goed idee voor gezinnen die graag met de kinderen een leuke fietstocht willen maken. Voor kinderen is er niets leuker dan een fietstocht te beleven op een eigen fiets. Is jouw kind oud genoeg om zelfstandig te kunnen fietsen en hoeft het niet meer in een zitje voor of achter op je fiets? Wil je zoon of dochter graag zelf fietsen en vertrouw je hem of haar in het verkeer? Huur dan een kinderfiets en je kind heeft een geweldige dag. Lekker samen op pad is altijd leuk, zeker als je sportief bezig bent en bewust kunt genieten van de omgeving. Wij hebben kinderfietsen te huur in diverse maten, dus ook voor jouw kind is er altijd een fiets beschikbaar.

De leukste fietsroutes voor gezinnen met kinderen

Ga je een kinderfiets huren in Monnickendam, dan gaat het fietsen waarschijnlijk minder snel dan wanneer je alleen met volwassen fietsers op pad gaat. Meestal wil je dan ook meer pauzes inlassen en verloopt de reis wat rustiger. Dat is natuurlijk geen enkel probleem als je bedenkt hoeveel leuke bezienswaardigheden je onderweg tegenkomt. In de buurt van Monnickendam is zo veel moois en leuks te ontdekken dat je kind er bovendien erg van zal genieten. Op de routes tussen Monnickendam en Volendam of Marken zijn veel attracties onderweg waar jullie met elkaar kunnen uitrusten en iets leuks kunnen zien. Wij geven je graag de leukste tips voor onderweg.

Tips voor fietstochten vanuit Monnickendam

We geven je graag een voorproefje van een aantal leuke bezienswaardigheden die je tegenkomt als je de route Monnickendam – Volendam – Marken rijdt. Startend in Monnickendam kun je richting Katwoude rijden, waar je een bezoek kunt brengen aan de kaasboerderij. Daarvandaan rijd je richting Volendam, waar je onderweg de molen kunt bezoeken. In Volendam zelf zijn natuurlijk voldoende attracties die je terug kunt vinden op onze website. Daar kun je tevens de Marken Express nemen voor een leuke boottocht naar het schiereiland Marken. Heb je daar de omgeving verkend en de vuurtoren en kaasboerderij bezocht, dan rijd je weer terug richting Monnickendam voor een heerlijke maaltijd aan de haven. Dat wordt een fantastische dag!

Een kinderfiets huren is altijd maatwerk

Omdat een fiets huren in Monnickendam maatwerk is, verzoeken wij je ons een bericht te sturen met daarbij de volgende gegevens:

 • Het aantal te huren fietsen (vanaf twee fietsen)
 • Het soort te huren voertuig
 • De startdatum en tijdstip
 • De einddatum en tijdstip
 • Het afleveradres

 

Inclusief:

 • fietsroutes met leuke tips voor de kinderen
 • leuke aanbevelingen om onderweg te eten

Veelgestelde vragen

Wij raden het altijd aan om wel vooraf te reserveren. We hebben vaak groepsboekingen waardoor het ook mogelijk kan zijn dat we op een stille doordeweekse dag plotseling zijn uitverhuurd.

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.