+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Kinderfiets huren bij Europarcs resort Poort van Amsterdam

Vraag je ouders mee richting de boot naar Volendam.
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam, 1-10 personen 10+
25 beoordelingen

Kinderfiets huren bij Europarcs resort Poort van Amsterdam

25 beoordelingen
vanaf €8.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Kinderfiets huren bij Europarcs resort Poort van Amsterdam

 

Kinderfiets huren bij Europarcs resort Poort van Amsterdam

Een kinderfiets huren vanuit Rent & Event locatie Europarcs resort Poort van Amsterdam is een ideale manier om samen met je kind op de fiets in de omgeving de mooiste vissersdorpjes van het land te ontdekken. Indien je een kinderfiets huurt bij Europarcs zijn er vele leuke bestemmingen die meer dan de moeite waard zijn om naartoe te fietsen. De leuke toeristische dorpjes Volendam en Marken bijvoorbeeld, waar je samen kunt genieten van de vele bezienswaardigheden. Wil je ook nog varen met de boot, dan is de Marken Express boottocht incl fiets ook een fantastisch idee voor een leuke dag uit met je kind.

De leukste fietsroutes voor gezinnen met kinderen

Ga je een kinderfiets huren bij Europarcs, dan krijg je van ons diverse leuke fietsroutes cadeau met leuke tips voor de kinderen. Een fietstocht richting Volendam bijvoorbeeld is een garantie voor een geweldige dag uit. Dit leuke authentieke vissersdorp heeft veel te bieden. Behalve de gezelligheid en fijne sfeer vind je er diverse leuke bezienswaardigheden. Het Volendams Museum bijvoorbeeld, de Smit Bokkum palingrokerij, het palingsound museum of de gezellige haven van het dorp. Laat een foto in Volendam klederdracht maken en geniet van een ijsje aan de kade. Neem de Marken Express richting Marken en geniet een half uur van de mooie vaartocht. In Marken kunnen jullie de vuurtoren bezoeken en het klompenmuseum. Dat wordt een geweldige dag uit!

Verken de omgeving van Volendam

Volendam is bij elke inwoner van Nederland bekend. Naast de bekende Nederlanders staat dit dorp om veel meer dingen bekend. De beroemde Volendamse dijk en haven natuurlijk. Naast deze iconen zijn er nog tal van andere dingen te doen. Denk aan het Volendams museum ,een boottocht naar Marken, en een welbekende foto in Volendamse klederdracht. Ook heel leuk om te doen is een bezoek brengen aan palingrokerij Smit Bokkum.

Inclusief:

  • Leuke fietsroutes van de omgeving
  • Tips om naar toe te fietsen met de kinderen
  • Gratis ticket voor bezoek aan een kaasboerderij
  • Tips voor de lekkerste restaurants

Veelgestelde vragen

Wij raden het altijd aan om wel vooraf te reserveren. We hebben vaak groepsboekingen waardoor het ook mogelijk kan zijn dat we op een stille doordeweekse dag plotseling zijn uitverhuurd.

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.