DutchEnglishFrenchGermanSpanish
+31 (0)299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur DutchEnglishFrenchGermanSpanish
Mijn Uitje

Fiets en speurtocht WL Deal

Speurtocht door Waterland op de fiets
121 beoordelingen

Fiets en speurtocht WL Deal

121 beoordelingen
vanaf €0
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Alleen te boeken met een WL deal voucher

Op de fiets gaan jullie Waterland verkennen met een speurtocht. De speurtocht is op julie eigen telefoon. Je hebt een smartphone nodig met whats app en google maps of internet.

Bij aankomst in de winkel scannen jullie een QR code om de speurtocht te starten. Via google maps worden jullie steeds naar een andere locatie begeleid in Waterland. Onderweg krijgen jullie allerlei vragen. De speurtocht is ongeveer 30 kilometer.

Op de fiets kom je onder andere door Monnickendam, Zuiderwoude, Broek in Waterland en Overleek. Tijdens deze leuke fietstocht kom je langs een authentieke molen, grote kaasboerderijen en een ijssalon met het beste ijs uit de omgeving. In Monnickendam zelf kijk je ook je ogen uit. Bezoek het leuke pittoreske centrum, ga een lekker hapje eten bij brasserie De Waegh of geniet van een fris biologisch biertje of een sapje op het terras van Bierderij Waterland.

Fietsen met kinderen

Wil je een leuke tocht maken met je gezin en wil je het liefst dat je kind zelf fietst? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt voor zelfs de allerkleinsten een geschikte kinderfiets huren bij Rent & Event. Is je kind nog te klein om zelf op de fiets te stappen, dan kun je natuurlijk ook een kinderstoeltje voor of achterop je fiets laten plaatsen. Ook is het mogelijk om een kinderkar te huren. In deze kar kunnen twee kinderen zitten die heerlijk zullen genieten van een mooi tochtje in de omgeving.

Reserveer nu

Een fiets huren in Volendam is erg populair. Voorkom daarom teleurstellingen en boek je fiets tijdig. In het geval van regen heb je altijd de mogelijkheid om je boeking gratis te wijzigen of annuleren. Ga je met een groep op pad? Wij verhuren fietsen op locatie door heel Nederland. Wij bieden deze service aan voor groepen vanaf 10 personen. Je kunt je fiets op locatie laten bezorgen en afhalen. Zo kun je bijvoorbeeld opstappen in Volendam en eindigen in Amsterdam of elders in het land. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Parkeerinformatie

Mocht je met de auto naar Volendam komen dan vind je hier alle informatie omtrent het gratis parkeren in Volendam

Inclusief:

  • speurtocht
  • gratis poncho bij regen
  • gratis pech bij onderweg service

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiets en speurtocht WL Deal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 (0)299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Livechat Open onze chat
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.