+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Cadeaubon, compleet uitje met scooter

Verreweg het leukste cadeaubon van de regio!!!
252 beoordelingen

Cadeaubon, compleet uitje met scooter

252 beoordelingen
€65 €49.50
Beschikbaarheid & Boeken

Over deze activiteit

  • Al vele tevreden klanten gingen je voor
  • Wij staan altijd klaar om je verder te helpen
  • Digitale ticket
  • Directe bevestiging van je boeking

Cadeaubon: Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en koffie met gebak

 

Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en koffie met gebak in één cadeaubon

Met deze cadeaubon geef je een compleet dagje weg: Scooter huren, een bezoek kaasboerderij, picknickmand en koffie met appelgebak. Je krijgt 4 uur de scooter mee om een geweldige rit door Volendam en omstreken. Onderweg ontdek je de leukste bezienswaardigheden en je kunt de indrukwekkende dorpen Monnickendam en Volendam verkennen. Zodra je de elektrische scooter hebt opgehaald aan de haven van Volendam kun je starten met je tocht. Met vier uur scooter huur heb je ruim de tijd om alles op je gemak te bekijken. Met onze scooters rijd je met vijfentwintig kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden die op de route liggen.

Cadeaubon

Cadeaubon

Wat zie je allemaal onderweg?

De cadeaubon is geldig voor het arrangement Scooter huren, bezoek kaasboerderij, picknickmand en koffie met appelgebak. De route loopt door het polderlandschap en langs het water, dus je hebt op je route een geweldig uitzicht. Onderweg breng je een bezoek aan een leuke kaasboerderij. Hier kun je zien en proeven hoe kaas wordt gemaakt en de stallen zijn open om te bezoeken.

Haal je picknickmand op bij de theetuin Katwoude

Na het bekijken van de kalfjes en de kaasboerderij is het op ditzelfde terrein tijd voor een pauze met een kopje koffie en appelgebak bij Theetuin Katwoude. Hier haal je ook de picknickmand op. In de picknickmand tref je overheerlijke broodjes, verse scones en een drankje voor onderweg. In de regio zijn vele gezellige locaties waar je in de natuur je eten en drinken kan nuttigen.

Tijdsduur

De huur van een scooter is 4 uur. Onderweg breng je een bezoek aan de kaasboerderij, drink je een lekker kopje koffie met appelgebak en haal je de picknickmand op. Je kunt zelf kiezen waar je de lunch stop maakt.

Let op: reserveer op tijd met de cadeaubon

Je kunt hier de cadeaubon kopen voor dit leuke arrangement. Nadat je de cadeaubon hebt gekocht krijg je van onze vriendelijke kantoormedewerker een digitale cadeaubon toegestuurd die je kunt geven als cadeau. Op de cadeaubon hoe de bon verzilverd kan worden.

Reserveer het arrangement ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan zestig scooters beschikken, kan het dan toch gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

Belangrijke informatie

  • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de fatbikes is 1,50 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden.
  • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 1 persoon. Hierdoor is het niet toegestaan om met meerdere personen op een voertuig te rijden. Gebeurd dit toch dan zijn de voertuigen niet verzekerd in geval van schade.

Eigen risico verzekering bij schade

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. In geval van schade brengen wij een maximale eigen risico in rekening van € 1.500.- per schade geval. Het is mogelijk om je eigen risico te verlagen. Kosten hiervoor zijn € 5,- per voertuig per verhuurbeurt. Hiermee zal het eigen risicobedrag verlaagd worden van € 1.500,- naar € 350.-.

Inclusief:

  • 4 uur scooter huur
  • Koffie met appelgebak
  • Picknickmand
  • Toegangsticket voor een kaasboerderij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cadeaubon, compleet uitje met scooter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Om de veiligheid van onze bezoekers tijdens het Corona virus te garanderen treffen wij een aantal maatregelen.

– Wij proberen om zoveel mogelijk online te laten betalen. Uiteraard is het ook nog mogelijk om in de winkel te pinnen of contant te betalen maar daar gaat de voorkeur niet naar uit.

– Er mogen maar 3 personen een boeking maken. Uitzondering zijn gezinnen, die mogen wel met meer personen komen.

– De geboekte voertuigen zullen buiten voor u klaar staan. Deze zijn dan al gereinigd zodat u er zo op weg kunt rijden.

– 1 persoon dient in de winkel de boeking af te handelen. De rest van de personen dienen buiten te wachten.

– In de winkel hebben wij desinfectie middelen en handschoenen voor jullie beschikbaar.

– Onze medewerkers zullen op gepaste afstand een uitleg geven over de voertuigen.

– Het toilet in de winkel mogen helaas niet gebruikt worden.

– Wij hebben aangepaste routes en tours tijdens het Corona Virus. Tijdens deze routes zullen drukke plekken worden vermeden.

– Wij bieden de mogelijkheid om een picknick box bij te bestellen welke je kunt afhalen onderweg bij een horecapartner.

– Mocht het druk zijn rondom de winkel, dan vragen wij je op gepaste afstand te wachten.

 

We hebben een goed weer garantie bij Rent & Event. Als je een voertuig hebt gereserveerd dan kun je één dag voor de boeking tot 17:00 uur contact met ons kan opnemen als er slecht weer is voorspeld. Je kunt de boeking dan kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum of annuleren.

Daarnaast denken we ook graag mee over een alternatief programma bij slecht weer. Er zijn veel leuke activiteiten in Volendam.

Uiteraard hebben wij voor jullie leuke routes beschikbaar

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Hulp nodig bij boeken? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag.
+31 299 396 980 Servicedesk bereikbaar tussen 09:30-18:00
Grote groep?

Ook dat is mogelijk bij Rent & Event Volendam. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw uitje te plannen.