VOLENDAM

WORKSHOP KLOMPEN SCHILDEREN

TIJDSDUUR
2 UUR
PRIJS
VANAF 22.50

WORKSHOP KLOMPEN SCHILDEREN

VOLENDAM
Wie is de creatiefste van jullie?

Workshop klompen schilderen

Ben je een echte creabea en wil je je creatieve geest vrij spel geven? Of ben je niet zo een groot kunstenaar, maar vind je het stiekem wel heel leuk om artistiek bezig te zijn? Kom bij ons voor een workshop klompen schilderen, ongeacht of je ervaring hebt of niet. Na een korte uitleg kun je aan de gang gaan met je houten klomp en deze helemaal naar eigen wens pimpen. Een leuker aandenken aan Volendam krijg je niet!

Wat dacht je van een klomp met stoere tijgerprint, eentje in Herman Brood-stijl, een variant in zachte pastelkleurtjes of juist felle neontinten? Alles kan, want jij mag helemaal zelf bepalen hoe je creatie eruit komt te zien. Terwijl jij lekker aan het schilderen bent met de acrylverf, krijg je van ons een kopje koffie of thee om je artistieke brein aan de gang te houden.

Volendams leren praten

Twee uur lang kun je werken aan je klomp, waarna de verf zo’n 30 minuutjes aan de lucht moet drogen. In die tussentijd hoef je je zeker niet te vervelen! Wat dacht je van een rondje over de bekendste dijk van Nederland lopen, een oversteek maken met de veerboot de Volendam Marken Express of een tochtje maken op een hippe e-fatbike? Of heb je misschien zin in nog een workshop? Kies er dan voor om Volendams te leren praten.

Reserveer snel

Wil je samen met nog minimaal drie anderen zo’n unieke, typisch Hollandse klomp beschilderen? Reserveer dan snel! De kosten per persoon bedragen € 22,50 inclusief al het materiaal. Neem je familie, vrienden of collega’s mee. Wat zullen zij voor creatieve ideeën hebben?! Wie weet ontdekt één van jullie wel een verborgen talent…

Je kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0299-39 69 80 en/of via de mail: info@volendamrentandevent.nl
TIJDSDUUR
2 UUR
PRIJS
VANAF 22.50