RONDVAART TUSSEN DE WEILANDEN DOOR

WATERLAND RONDVAART

TIJDSDUUR
± 2 UUR
PRIJS
14,50
NU BOEKEN
NU BOEKEN

WATERLAND RONDVAART

RONDVAART TUSSEN DE WEILANDEN DOOR

Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van alle pracht en praal die Waterland te bieden heeft.

Waterland Cruise inclusief een drankje aan boord

Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van de pracht en praal die Waterland te bieden heeft. Groene weilanden, grazende koeien en schattige houten huisjes: tijdens de twee uur durende boottocht, zie je het allemaal. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen!

De ouderwetse koeboot ligt in Monnickendam op je te wachten, waar je vriendelijk welkom wordt geheten door de schipper. Met maximaal 12 personen aan boord zet de kapitein koers richting Overleek. Pas op! Schrik niet als je eventjes moet bukken voor de lage, maar prachtige bruggetjes waar je onder doorvaart. Een minuut later sta je misschien oog in oog met een oud-Hollandse koe of komen de schaapjes nieuwsgierig een kijkje nemen. Let ook op de prachtige watervogels. Je wordt helemaal één met de natuur en ook voor de kinderen is deze tocht leuk en leerzaam.

Idyllische beeld

Terwijl je heerlijk in het zonnetje zit en geniet van het uitzicht over de mooie open meren van Overleek, zal de schipper de koeboot in de richting van Broek in Waterland sturen. Laat de zon zich niet zien en begint het zelfs plotseling te regen? Wij zorgen voor paraplu's en regenponcho’s aan boord.

Broek in Waterland, misschien wel het mooiste dorp van Nederland, is een juweel onder de rook van Amsterdam. Dit pittoreske dorpje is onder andere beroemd om de houten huisjes die langs de waterkant staan. Weet je dat veel panden hier zijn geschilderd in pasteltinten? Dit idyllische beeld zal je voor altijd bij blijven.

Nadat je alle schoonheden van Broek in Waterland hebt gezien, zal de boot weer verder varen in de richting van Monnickendam. De plaats waar je twee uur eerder werd opgepikt, daar zul je ook weer worden afgezet.

Drankjes aan boord

Het eerste drankje zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de rondvaart is het mogelijk om extra drankjes aan boord te kopen. Halverwege de tocht krijg je de mogelijkheid om een bezoek aan het toilet te brengen.

Reserveer direct

De rondvaart is voor maximaal 12 personen te boeken en kost € 19,50 per persoon. (Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar betaal je € 14,50.) Vanaf 6 april zullen wij elke zaterdag en zondag meerdere boottochten aanbieden. Je kunt zelf kiezen of je liever om 14.00 of om 16.00 uur opstapt.

Het is ook mogelijk om de koeboot, inclusief schipper, af te huren voor een andere route. Hiervoor kun je ons het beste een mail sturen: info@volendamrentandevent.nl

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
± 2 UUR
PRIJS
14,50