RONDVAART TUSSEN DE WEILANDEN DOOR

WATERLAND RONDVAART

TIJDSDUUR
± 2 UUR
PRIJS
14,50
NU BOEKEN
NU BOEKEN

WATERLAND RONDVAART

RONDVAART TUSSEN DE WEILANDEN DOOR
Stap aan boord van de Waterland Cruise en geniet van alle pracht en praal die Waterland te bieden heeft.

Tijdens deze 2 uur durende rondvaart valt uw mond open van verbazing.

De boottocht start vanuit Monnickendam. Hier zal de schipper u verwelkomen aan boord van onze ouderwetse koeboot. Met maximaal 12 personen aan boord zetten wij koers richting Overleek. Schrik niet als iedereen moet bukken voor de lage maar prachtige bruggetjes waar we onder door varen of wanneer u plotseling oog in oog staat met een stel koeien.

Terwijl u heerlijk in het zonnetje zit en we tussen de mooie open meren van Overleek varen zal de schipper de boot richting Broek in Waterland sturen. Dit pitoreske dorpje is beroemd om de houten huisjes die langs de waterkant staan. Als u eenmaal door Broek in Waterland heft gevaren zal dit doprje voor altijd in uw gedachten blijven.

Nadat u alle schoonheden van Broek in Waterland heeft ontdekt zal de kapitein richting Monnickendam varen waar hij u weer afzet bij het startpunt.

De rondvaart is voor maximaal 12 personen. Tijdens de rondvaart is het mogelijk om drankjes aan boord te kopen en om halverwege de boottocht een toilet te bezoeken. Indien het plotseling begint te regenen dan hebben wij paraplu's en regen ponchos voor u klaar liggen.

Vanaf zaterdag 6 april zullen wij elke zaterdag en zondag een boottocht aanbieden. U kunt zelf kiezen of u om 13.30 wilt starten of om 16.00 uur.

Kind leeftijd is van 4 tot en met 12 jaar oud. Onder de 4 jaar zijn gratis.

Het is ook mogelijk om deze boot inclusief schipper af te huren voor een andere route. Hiervoor kunt u ons het beste mailen via info@volendamrentandevent.nl

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
± 2 UUR
PRIJS
14,50