VOLENDAM

RETRO E-SCOOTER HUREN

TIJDSDUUR
3 UUR
PRIJS
€ 35.00
NU BOEKEN
NU BOEKEN

RETRO E-SCOOTER HUREN

VOLENDAM
Huur een stoere retro e-scooter en cruise als een koning(in) door de omgeving. Rijden langs de haven, door de stad en tussen de weilanden? Alles is mogelijk! Maak je dagje weg onvergetelijk met deze eyecatcher van een scooter.

Dagje uit in én rondom Volendam

Nadat je je elektrische scooter aan de haven van Volendam hebt opgehaald, kun je beginnen aan de rit. De elektrische motors van Volendam Rent & Event brengen je met snelheden tot vijfentwintig kilometer per uur, zonder te trappen, naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. En wat rijden ze heerlijk, het is net alsof je zweeft… Je kunt zelf bepalen welke route je wilt rijden. Van Volendam naar Edam? Dat kan. Of wil je toch liever van Volendam via Monnickendam naar Marken? Ook dat is geen probleem. Voor mensen met een rijbewijs geldt: opstappen en wegrijden!

3 uur, 2 uur & 1 uur scooter huren: onze aanbevelingen

3 uur scooter tour Volendam, Katwoude, Monnickendam en Marken:

Voor minder dan € 10 per uur kun je drie uur lang rondcruisen op de e-scooter. Dit is het meest populaire tijdvak, omdat je binnen 180 minuten de beste hotspots van de omgeving kunt zien. Rijd vanuit Volendam langs het water en door het polderlandschap richting Monnickendam en zie hoe de koeien en schapen loom staan te grazen in de wei. In Monnickendam kun je relaxen en picknicken bij recreatiegebied Hemmeland. Vervolgens tuf je verder naar (schier)eiland Marken waar een bezoekje aan vuurtoren Het Paard van Marken écht niet mag ontbreken. Aansluitend kun je lekker lunchen aan de jachthaven. En wat let je om aan boord te stappen van de Volendam Marken Express? Elk half uur is er een afvaart. Vanaf de afstapplaats in Volendam sta je binnen twee minuten weer bij Rent & Event voor de deur.

2 uur scooter tour Volendam en Edam of Volendam en Monnickendam:

Ga langs één van de twee havenplaatsjes Monnickendam of Edam. Kies je voor het mooie, oude stadje Monnickendam? Rijd langs de dijk en kom onderweg diverse kaasboerderijen tegen. Aan de oude havenkom kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje. Wat je ook kunt doen is een bezoek brengen aan de onlangs geopende bierbrouwerij waar ze ook verrukkelijke biologische sapjes schenken. Zet je toch liever koers richting Edam? Ook dat pittoreske plekje biedt mogelijkheden genoeg om je dagje uit bijzonder te maken. De rijke historie van het oude handelsstadje is in een modern jasje gestoken en dat maakt de sfeer uniek.

1 uur scooter tour Volendam:

Stap op de chopper en cruise dwars door Volendam richting Edam. Je zult versteld staan van het verschil tussen deze twee plaatsjes die op steenworp afstand van elkaar liggen. Waan jezelf terug in lang vervlogen tijd door een bezoek te brengen aan het Edams Museum. Erna gezellig lunchen bij restaurant De Fortuna zorgt ervoor dat je tevreden en voldaan weer de terugreis richting Volendam kunt aanvaarden. We raden je aan om over de dijk te gaan. Het uitzicht over het Markermeer is fantastisch!

Niet voor niets krijgen we vaak te horen dat toeren op deze e-scooters het hoogtepunt van de dag is geweest. Heb je nog geen rijbewijs? Cruise dan op hetzelfde tempo mee op de e-fatbike!

Belangrijk om te weten:

  • Rijbewijs is verplicht;
  • Met een volle accu kan je ongeveer 30-50 km rijden;
  • Het is mogelijk om met 2 personen op 1 scooter te zitten, mits het niet al te grote personen zijn . Leukste is natuurlijk allebei een eigen chopper ;)
Onze scooters zijn zeer geschikt om met groepen lekker rond te rijden. Hiervoor kunnen we leuke arrangementen samenstellen. Wat dacht u van een puzzeltocht op de scooters door Edam of Volendam. Of een combinatie tour van onze scooters met een rondvaart op een sloep door het prachtige Waterland! Voor elk bedrijfsuitje, groepsuitje, familieuitje, vrijgezellen of vriendinnenuitje kunnen we een passende oplossing maken! Stuur een email naar info@volendamrentandevent.nl voor meer informatie.

Huur een e-scooter

Hoe werkt het?

  1. Kies het aantal personen met wie je deze unieke belevenis wilt delen;
  2. Kies een datum;
  3. Kies het gewenste tijdvak;
  4. Vul je gegevens in en controleer deze zorgvuldig;
  5. Kies de gewenste betalingsmethode en voldoe de bestelling;

De tickets zijn onderweg naar je postvak.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
3 UUR
PRIJS
€ 35.00