VOLENDAM

RETRO E-FATBIKE HUREN

TIJDSDUUR
1 UUR
PRIJS
€ 16,-
NU BOEKEN
NU BOEKEN

RETRO E-FATBIKE HUREN

VOLENDAM
Huur een retro e-fatbike, stap op één van onze stoere fietsen en geniet van een actief dagje uit met je partner, vrienden of familie. De e-bike experience langs het Markermeer en om de Gouwzee is er één om nooit te vergeten!

Idyllische e-bike route langs stoere vissersdorpjes

De haven van Volendam dient als vertrekpunt voor alle e-fatbike routes, die je dwars door het pittoreske havenstadje leiden. Met een schitterend uitzicht op de Gouwzee fiets je zonder al te veel moeite langs de bezienswaardigheden in de omgeving.

Vissersdorpjes Monnickendam en Marken

De route leidt je langs de weilanden via Katwoude naar het mooie plaatsje Monnickendam, waar de oude stadskern vol terrasjes uitnodigend op je wacht. Geniet van een hapje en een drankje met een schitterend uitzicht en rijd vervolgens via de dijk richting het vissersdorpje Marken. Neem een kleine omweg en bezoek de vuurtoren Het Paard van Marken, dat al sinds 1839 een idyllisch plaatje vormt op het oostelijke punt van het eiland. Sluit de tocht af met een heerlijke boottocht en stap aan boord van de Marken Express, die je in 30 minuten weer naar de haven van Volendam vaart.

Huur een e-fatbike

Hoe werkt het?
  1. Kies het aantal personen;
  2. Kies een datum;
  3. Kies het gewenste tijdvak;
  4. Vul je gegevens in en controleer deze zorgvuldig;
  5. Kies de gewenste betalingsmethode en voldoe de bestelling;
  6. Je tickets worden binnen enkele minuten toegestuurd.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
1 UUR
PRIJS
€ 16,-