VOLENDAM

KINDER TANDEM

PRIJS
22,50
NU BOEKEN
NU BOEKEN

KINDER TANDEM

VOLENDAM
Huur nu onze kinder tandems en stap samen met uw kind op de fiets. Vanuit onze verhuur locatie in Volendam kunnen jullie alle kanten op rijden. Denk aan een leuke fietstocht naar Edam, Monnickendam of Marken.

Op onze kindertandem leert u uw kind op een gemakkelijke manier hoe het is om te fietsen zonder dat het gevaar loopt.

Nadat jullie onze verhuurlocatie in Volendam hebben verlaten fietsen jullie zo met de tandem Volendam uit om zo richting een van de naastgelegen schitterende dorpjes te fietsen. Welke kant u ook uitgaat, elk heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Heeft u weinig tijd dan rijdt u gemakkelijk naar Edam aangezien dit tegen Volendam aan ligt. Voor de gezinnen met meer tijd raden wij altijd aan om de fietsroute richting Monnickendam te nemen. In dit oude vissersstadje fiets u gemakkelijk in de rondte. Op de kindertandem hoeft uw kind niet de gehele tijd mee te trappen waardoor het voor uw kind makkelijk vol te houden is.

Mochten jullie nog genoeg energie hebben, dan is Marken uiteraard een prachtige aflsuiting van de fietstour. De Vuurtoren op Marken, klompenmakerij, of het Marker Museum? U en uw kind zullen er in elk geval van genieten.

De kindertandems van Volendam Rent & Event zijn geschikt voor kinderen van 4-8 jaar oud. Wij verhuren de tandems vanuit onze verhuurlocatie aan de haven van Volendam. U kunt de fietsen voor een dag huren of voor meerdere dagen. In onze winkel hebben wij meerdere plattegronden met fietsroutes voor u klaarliggen.

NU BOEKEN

PRIJS
22,50