STAP OP DE TRAPPERS EN FIETS RICHTING VOLENDAM, MARKEN OF EDAM

FIETSVERHUUR EUROPARCS POORT VAN AMSTERDAM

TIJDSDUUR
24 UUR
PRIJS
15
NU BOEKEN
NU BOEKEN

FIETSVERHUUR EUROPARCS POORT VAN AMSTERDAM

STAP OP DE TRAPPERS EN FIETS RICHTING VOLENDAM, MARKEN OF EDAM
Vanuit vakantiepark Europarcs Poort van Amsterdam kunt u fietsen huren om de mooiste vissersdorpjes van het land te ontdekken. Binnen een paar kilometer zit u vanaf het park al op Marken. Van hieruit stapt u zo op de boot richting Volendam. Hiervandaan kunt u fietsend weer terug naar het park. Dit is slechts 15 kilometer.

Verhuur van fietsen, e-bikes, elektrische scooters, kinderfietsen, tandems, waterfietsen, kano's en sups.

Op vakantiepark Europarcs resort Poort van Amsterdam is het mogelijk om diverse vervoersmiddelen te huren via Rent & Event. Wilt u op het park blijven dan zijn er tal van mogelijkheden om u en uw kinderen te vermaken. Stap op een waterfiets en trap lekker door en beweeg uzelf door de wateren tussen de huisjes door. Bent u een echte held? Stap dan op een sup om in de haven tussen de bootjes door te suppen.

De omgeving

Vanuit Uitdam kunt u verschillende kanten op met de fiets. Het maakt niet uit welke kant u op gaat, alle omliggende plaatsen hebben zo allemaal hun eigen schoonheden.

Marken

Op slechts een paar kilometer fietsen ligt het schiereiland Marken. Dit historische dorpje met de vele houten huisjes is ideal om doorheen te fietsen. Aan de ene kant is er een schitterende vuurtoren met adembenemd uitzicht. Gaat u de andere kant op dan komt u uit bij de prachtige haven van Marken. Wilt u zien hoe de klompen gemaakt worden? Neem dan een kijkje bij de klompenmaker die aan het begin van Marken gevestigd is. Vanuit Marken is het mogelijk om de boot richting Volendam te pakken

Monnickendam

Vanuit het park fietst u in slechts 6 kilometer afstand naar Monnickendam. De route er naar toe is een genot om mee te maken. Het fietspad loopt bovenaan een dijk. Aan de ene zijde ziet u het water met in de verte Volendam en Marken. Aan de andere zijde grazen de koeien en rennen de paarden door de wei. Eenmaal aangekomen in Monnickendam raden wij u aan om een lekker terrasje op te zoeken aan de haven. Hier zijn vele horecazaken die elk haar eigen specialiteiten serveerd. Vanuit Monnickendam vertrekt er ook een rondvaart die tussen de weilanden door vaart. Kijk dus niet raar op als u plotseling tussen de koeien door vaart. Deze rondvaart vind u in het ticket overzicht op deze pagina.

Volendam

Het wereldberoemde dorp Volendam is op 2 manieren te bereiken. U kunt naar Marken fietsen en daar de boot pakken naar Volendam, of u kunt ervoor kiezen om via Monnickendam naar Volendam te gaan. De afstand is slechts 14 km en deze route zal u niet tegenvallen. Tussentijds kunt u een tussenstop maken in Monnickendam. Of u kunt in Katwoude een leuke tussenstop maken om gratis een authentieke kaasboerderij te bezoeken. Hier mag u ook in de stal kijken en wellicht heeft u gelukkig en ziet u de pasgeboren lammetjes liggen. In Volendam is genoeg te doen. Een foto in klederdracht is een must om als souvenir mee te nemen naar huis.

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het huren van kinderfietsen. Hiervoor verzoeken wij u een email te sturen naar info@volendamrentandevent.nl. Dan zorgen wij ervoor dat de fietsen voor u klaar staan.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
24 UUR
PRIJS
15