VOLENDAM

E-BIKE HUREN

TIJDSDUUR
2 UUR
PRIJS
20
NU BOEKEN
NU BOEKEN

E-BIKE HUREN

VOLENDAM
Wilt u relaxt in de rondte fietsen, huur dan nu uw E-bike bij Volendam Rent & Event!

E-bike huren

Stap op de E-bike en trap zonder enige moeite naar Edam, Monnickendam, Marken of de Zaanse Schans. Op deze elektrische fietsen kun je minimaal 60 kilometer afleggen, dus je kunt echt álle kanten op. Je houdt genoeg energie over om op de plaats van bestemming lekker rond te kijken.

Wil je graag de kant van Edam, Katwoude, Monnickendam of Marken opgaan? Met onze E-bikes ben je daar in een mum van tijd. Terwijl je fiets het werk doet, kun jij heerlijk genieten van de mooie omgeving. Wind mee of juist tegen? Dat maakt niks uit, want de elektrische motoren duwen je moeiteloos vooruit. Grazend vee, wijd open water, historische gebouwen en gezellige terrasjes passeren allemaal de revue.

Talloze molens

Of wil je liever een lange(re) route afleggen? Wij stippelen graag een leuke trip voor je uit en zorgen ervoor dat je langs alle onmisbare sightseeings komt. Je kunt bijvoorbeeld prima vanuit Volendam naar de Zaanse Schans fietsen. Hier kun je een boottocht maken over de Zaan en ondertussen luisteren naar de interessante informatie die wordt verteld over de vele molens die daar staan.

Wat ook een optie is, is om via Purmerend richting het Twiske te fietsen. In dit recreatie- en natuurgebied kun je bijvoorbeeld een korte pauze inlassen en gezellig picknicken. Weet je dat het Twiske maar zo’n 15 kilometer van het centrum van Amsterdam is verwijderd? Vervolgens kun je via Ilpendam en Broek in Waterland terugrijden naar het kantoor van Rent & Event.

Reserveer jouw E-bike

Bij onze verhuurlocatie aan de haven van Volendam hebben wij naast de E-bikes ook diverse andere fietsen. Reguliere fietsen, kinderfietsen, een tandem voor volwassen en eentje voor met een kind. En heb je ons stoere E-choppers en E-fatbikes al gespot? Deze voertuigen zijn echte eyecatchers, waarmee je 100% zeker wordt nagekeken. Daarnaast verhuren wij ook fietskarren waar je je hond in mee kunt nemen.

Heb je interesse om een E-bike te huren? Je betaalt € 20 voor twee uur en € 25 voor daghuur (tot 18.00 uur). Ga je liever langer op weg? Voor € 40 is de fiets twee dagen van jou en voor € 55 mag je hem nóg een dag langer houden. Mail ons jouw vragen en/of wensen naar info@volendamrentandevent.nl en wij reageren zo snel mogelijk.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
2 UUR
PRIJS
20