E-CHOPPERS EN BIKE RENTAL

VOLENDAM

Rent & Event Volendam

Je bent beland in Volendam en je wilt natuurlijk zoveel mogelijk uit je bezoek halen. Daar helpt Rent & Event je graag bij! Dit populaire en authentieke plaatsje heeft heel veel te bieden en wij gaan je precies vertellen wat je absoluut níet mag missen. Wij maken je ook graag wegwijs in onder andere Edam, Monnickendam en op schiereiland Marken.

Ons kantoor bevindt zich aan de oude havenkom van Volendam. Ons doel is om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Op onze website kun je precies zien wat welke stad of dorp de moeite waard maakt om te bezichtigen. Zo kun je in Volendam een kijkje nemen in de Cheese Factory of op de foto gaan in traditionele klederdracht. En wat dacht je van een overtocht met rederij de Volendam Marken Express naar Marken? Deze bijzondere, nostalgische plek zul je niet snel vergeten…

Van kindertandem tot stoere retro e-scooter

Wij vinden het belangrijk dat je comfortabel en doeltreffend Volendam en de omstreek kunt verkennen. Hiervoor reiken wij verschillende mogelijkheden aan. Denk aan een reguliere fiets, een e-bike, een stoere e-fatbike of een retro e-scooter. Ook verhuren wij tandems, zowel voor volwassenen als eentje voor met een kind. Deze vervoersmiddelen zijn dé ideale manier om Volendam en de omliggende plaatsjes te bezoeken. Vraag bij ons bij de receptie naar leuke fietsroutes, we hebben er genoeg!

Uitstapjes

Daarnaast kunnen wij je ook precies vertellen over welke uitstapjes er in de buurt te beleven zijn. In Edam is bijvoorbeeld een indrukwekkend museum over de historie van de stad en vanuit Monnickendam kun je aan boord stappen van de Waterland Cruise om tussen de weilanden door te varen. En er is nog veel meer…

Kortom: Rent & Event zorgt ervoor dat jouw unieke en ideale dagje weg eentje om niet te vergeten wordt.

Kijk verder op deze pagina voor alle producten die wij aanbieden vanuit Volendam

Heeft u vragen, stuur ons dan een email via info@volendamrentandevent.nl

Bekijk de video:

En geniet met de wind door je haren van Volendam en omgeving!

Bekijk onze arrangementen:

De retro e-choppers en bikes maken het dagje uit met je lief, vrienden, familie of collega's onvergetelijk. Maak het uitstapje helemaal af met een rondvaart of rondleiding, combineer de rondrit met een ander uitje in Volendam en kies voor één van onze arrangementen.

RETRO E-SCOOTER HUREN
Volendam
€ 35.00
RETRO E-FATBIKE HUREN
Volendam
€ 16,-
EXPERIENCE VOLENDAM
Volendam
€ 8,75
OP DE FOTO IN VOLENDAMSE KLEDERDRACHT
Volendam
€ 7,50
BOOTTOCHT MET DE VOLENDAM-MARKEN EXPRESS
Volendam
€ 12,50