+31 (0)299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Fietsverhuur en scooter verhuur in Monnickendam

Fietsverhuur en scooter verhuur in Monnickendam

 

Fietsverhuur en scooter verhuur in Monnickendam

Zoek je een bedrijf voor fietsverhuur en scooter verhuur in Monnickendam? Rent & Event biedt de mogelijkheid om fietsen en scooters op locatie te leveren. Als je een leuke tour wilt maken met vrienden, familie of collega’s in de omgeving van Monnickendam dan is het huren van een fiets of scooter ideaal. Zo kun je gezellig met elkaar en lekker in de buitenlucht genieten van een prachtig uitzicht onderweg. Ontdek tijdens jullie fietstocht leuke bestemmingen als Volendam en Marken. Verken de vele bezienswaardigheden en bezoek diverse leuke attracties. Als jullie samen op pad gaan met de fietsen of scooters van Rent & Event wordt jullie dag altijd geweldig!

De leukste fietstochten vanuit Monnickendam

Of je nu een paar fietsen huurt of scooters, vanuit Monnickendam kun je bijzondere tochten maken. Naar Volendam bijvoorbeeld, of nog verder naar Edam. Vanuit Monnickendam kun je ook een prachtige tocht over de dijk maken naar Marken. Vind je het leuk om een rondtocht te maken en onderweg op je gemak alle bezienswaardigheden te bekijken? Dan kun je er ook voor kiezen gebruik te maken van de Marken Express. Rijd bijvoorbeeld naar Volendam, stap daar op de boot met je Marken Express ticket incl. fiets of scooter en stap weer uit in Marken. Daar kun je de omgeving weer verder verkennen en genieten van een heerlijke tocht over de dijk naar Monnickendam.

Hoe werkt fietsverhuur en scooter verhuur in Monnickendam?

Wil je een leuke tour maken met familie en vrienden in de omgeving van Monnickendam met familie, vrienden of collega’s? Doe dat dan met de fietsen of scooters van Rent & Event. Wij zorgen er voor dat de benodigde fietsen of scooters er staan, exact op de plek waar jullie ze nodig hebben. De huurfietsen of huurscooters brengen wij bovendien op ieder gewenst moment. Wil je de fietsen of scooters een paar dagen huren? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt bij ons altijd huren, al vanaf twee personen. Dus ook met een kleine groep kun je op stap met gehuurde fietsen of scooters van Rent & Event!

Fietsverhuur en scooter verhuur is altijd maatwerk

Omdat het huren van fietsen of scooters op locatie maatwerk is, verzoeken wij je ons een bericht te sturen met daarbij de volgende gegevens: