Op de fiets naar Volendam, Marken of Edam
Fietsverhuur Europarcs Uitdam
Op Europarcs resort Poort van Amsterdam kunt u fietsen huren bij Rent & Event.
sup huren Europarcs
Sup verhuur Europarcs
Durf jij het aan om op de sup te varen door het park?

Rent & Event Europarcs Poort van Amsterdam

Verhuur van fietsen, e-bikes, elektrische scooters, kinderfietsen, tandems, waterfietsen, kano's en sups.

Op vakantiepark Europarcs resort Poort van Amsterdam is het mogelijk om diverse vervoersmiddelen te huren via Rent & Event. Wilt u op het park blijven dan zijn er tal van mogelijkheden om u en uw kinderen te vermaken. Stap op een waterfiets en trap lekker door en beweeg uzelf door de wateren tussen de huisjes door. Bent u een echte held? Stap dan op een sup om in de haven tussen de bootjes door te suppen.

Rent & Event EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Rent & Event beschikt ook over een verhuurlocatie op EuroParcs Resort Poort van Amsterdam in Uitdam. Dit vakantiepark kenmerkt zich door de unieke ligging. Schiereiland Marken kun je vanaf Uitdam zien liggen, want dit plaatsje bevindt zich op nog geen vijf minuten rijden hiervandaan. Kijk je de andere kant op? Daar is de grote stad Amsterdam. Een groter contrast bestaat er bijna niet! Rent & Event maakt je verblijf op dit resort nóg leuker.

Van kano en sup tot fiets en E-scooter

Zo kun je een sloep, kano, sup of een waterfiets huren. Wat is er nou prettiger dan op eigen gelegenheid het water te verkennen? Ook voor de kinderen zijn deze activiteiten hartstikke gaaf. Wil je op het land iets van de prachtige omgeving zien? Huur dan een fiets, een e-scooter of e-fatbike. Je zult versteld staan hoe mooi en gevarieerd de streek hier is. Wedden dat je vakantie onvergetelijk wordt?

Leuke uitstapjes

Wat je ook kunt doen is een rondvaart boeken vanuit Monnickendam, de Waterland Cruise. De schipper laat je aan boord van de ouderwetse koeboot de mooiste hotspots tussen Monnickendam en Broek in Waterland zien. Of wat dacht je van een workshop klompen schilderen in Volendam? Voor nog meer inspiratie over wat wij voor leuke uitstapjes bieden, raden wij je aan om te kijken onder de button ‘Tickets’ op onze website. Hier vind je onder andere een overtocht met rederij de Volendam Marken Express of de mogelijkheid om op de foto te gaan in traditioneel Volendams kostuum.

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam heeft een breed aanbod aan accommodaties. Of je nou op zoek bent naar een groepsverblijf of een hotelkamer voor twee personen: je zit hier helemaal goed. Zowel de vrijstaande als de geschakelde bungalows en de luxe appartementen bieden je een prachtig uitzicht over het Markermeer. Het resort beschikt over een uitstekend restaurant, een versmarkt, een binnenzwembad, een indoor speelparadijs en meerdere speeltuinen.

Zodra je het vakantiepark oprijdt, bevindt onze verhuurlocatie zich rechts van je. We zien je daar!

Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam

KANO VERHUUR EUROPARCS
Vaar door de wateren van het Europarcs terrein
12,50
SUP VERHUUR EUROPARCS
Lukt het jou om rechtop te blijven staan?
12,50
WATERFIETS VERHUUR EUROPARCS
ga met de waterfiets door de wateren van het Europarcs terrein
20
E-BIKE VERHUUR EUROPARCS POORT VAN AMSTERDAM
E-bike verhuur
25
FIETSVERHUUR EUROPARCS POORT VAN AMSTERDAM
Stap op de trappers en fiets richting Volendam, Marken of Edam
15
WATERLAND RONDVAART
rondvaart tussen de weilanden door
14,50