+31 299 396 980 Dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur
Mijn Uitje

Dagje Volendam beleven met het hele gezin?

Dagje Volendam, een lekker dagje uit! Het wereldberoemde dorp heeft ontzettend veel te bieden. Dus wat kun je er doen met vrienden, met de kinderen of als je zoekt naar een leuk bedrijfsuitje? Wij helpen je inspiratie op te doen met de leukste uitjes in Volendam en omstreken. Bezoek bijvoorbeeld de Kaasfabriek , het Volendams Museum en de Smit Bokkum Palingrokerij . Of boek een workshop in het dorp, een speurtocht om er doorheen te dwalen of een boottocht om het allemaal vanaf het water te ontdekken. En ontspan daarna met een couplet vis in de haven en een fijn drankje op het terras. Een dagje Volendam is een geweldige ervaring, omdat er van alles te ontdekken valt.

Boek nu

Dagje uit in Volendam, dit is er te beleven

Dagje Volendam beleven? Het wereldberoemde dorp heeft ontzettend veel te bieden. Dus wat kun je er doen met vrienden, met de kinderen of als je zoekt naar een leuk bedrijfsuitje? Wij helpen je inspiratie op te doen met de leukste uitjes in Volendam en omstreken.

Bezoek bijvoorbeeld de Kaasfabriek , het Volendams Museum en de Smit Bokkum Palingrokerij . Of boek een workshop in het dorp, een speurtocht om er doorheen te dwalen of een boottocht om het allemaal vanaf het water te ontdekken. En ontspan daarna met een couplet vis in de haven en een fijn drankje op het terras. Een dagje Volendam is een geweldige ervaring, omdat er van alles te ontdekken valt.

 

Bekende zangers spotten tijdens je dagje Volendam

De Volendamse haven is bij uitstek een locatie waar bekende zangers te vinden zijn. Jan Smit heeft een eigen restaurant op de dijk van Volendam genaamd Lotje. Deze ontdek je aan de zuidkant van de haven. Nick en Simon lopen ook geregeld met het gezin of vrienden door het dorp. De bekende Volendammers hebben allemaal geen ster allures en zijn vrij toegankelijk.

Toch is het vrij bijzonder dat er zo veel bekende zangers zijn. Denk maar eens aan de 3J’s, de BZN club met onder andere Annie Schilder, Carola Schilder, Piet Veerman en Jan Keijzer. Wie hierin niet mag ontbreken is het zusje van Jan! De enige echte Monique Smit. Wellicht kom je ze tegen tijdens je dagje Volendam.

Overige bekende Volendammers

Naast zangers zijn er andere bekende Volendammers. Wat dacht je van Kees Tol. Maar wist je dat Geraldine Kempers ook uit het dorp komt? En natuurlijk de helaas overleden manager van Jan Smit, Jaap Buijs. Ook voetballers als Wim Jonk, Jack Tuyp en Gerrie Muhren komen er vandaan.

Jan Smit

Dagje Volendam: maandag tot en met zondag

Een dagje uit naar Volendam en benieuwd wat daar allemaal te doen is? Van maandag tot en met zondag valt er van alles te beleven, zowel actief als wanneer je het lekker rustig aan wilt doen. Dus wil je graag een museum bezoeken en meer te weten komen over de Volendammers ? Of zoek je naar een manier om je letterlijk onder te dompelen tijdens een workshop? Maak het actief, doe het lekker rustig aan of combineer meerdere activiteiten om er een geweldige dag te beleven.

Leukste uitjes op een rij tijdens dagje Volendam

 

 

Dagje Volendam op zondag

Een dagje Volendam op zondag inplannen is geen probleem. Er is dan net zoveel te ontdekken als op de andere dagen van de week. Een bezoek aan Volendam is altijd een feest. Ongeacht welke dag je er bent. Houdt er wel rekening mee dat het na 18.00 uur een stukje stiller is op de zondag in Volendam. Dit komt met name doordat de bezoekers in de vakantieparken op zondag al vertrekken uit hun huisjes en eerder naar huis gaan.

Dagje weg in Volendam bij Marinapark

Dagje weg in Volendam bij vakantiepark Marinapark

 

Het leukste dagje uit in Volendam

Benieuwd wat te doen tijdens het leukste dagje uit in Volendam? Je kunt een foto laten maken in de klederdracht , de traditionele musea bezoeken en natuurlijk langs de klompenmaker of andere authentieke winkeltjes. Langs de Dijk en op andere plekken in het dorp zal je merken dat de traditionele en ouderwetse sfeer er nog springlevend is. Het is alsof je een andere tijd en wereld instapt, waardoor een dagje naar dit dorp een geweldige ervaring zal zijn.

En pak je het graag actiever aan, door er een spelletje van te maken? Boek bijvoorbeeld een rondleiding met gids in klederdracht. Het is het leukste uitje met vrienden, met de familie of als je zoekt naar een bedrijfsuitje met het bedrijf of de afdeling. 

Help ons meedenken tijdens het dagje Volendam

Geef ons aan hoe je Volendam graag in een dag wilt verkennen, dan helpen wij je inspiratie op te doen met de verschillende mogelijkheden. Je organiseert op die manier de leukste groepsuitjes, om een dagje op uit te trekken en altijd wat te doen te hebben.

 

 

Ga op de foto in Volendams kostuum met korting!

 

Chantal Jansen, Andre van Duin, Geer en Goor…. Slechts enkele van de vele namen die op de foto geweest zijn in Volendam. De fotostudio’s in Volendam tref je allemaal aan de haven en de dijk.

Er zijn meerdere aanbieders waar je op de foto kan in Volendamse klederdracht. Hiervoor zal je ongeveer een half uurtje moeten uitrekken. De prijzen liggen overal wel een beetje gelijk.

Door de vele tickets die wij bij Rent & Event verkopen kunnen wij jullie een scherpe korting geven op een foto in kleding Volendam. Wij werken met fotograaf de Boer samen. Deze heeft meerdere fotozaken op de dijk.

foto de Boer in Volendams kleding met korting - Rent & Event

Op de foto in Volendamse kleding met korting

 

De haven van Volendam

De haven van Volendam is zeer bekend in ons land. Volendam ligt recht tegenover Marken. De haven ligt op slechts 10 minuten lopen van parkeerterrein Marinapark. Dit is het vakantiepark van Roompot als je Volendam binnenkomt. Aan de haven van Volendam vind je de vele souvenirwinkels en fotostudio’s om een traditionele foto in Volendams kostuum te maken.

Volendam is de ideale plek om een visje te eten. Loop je richting hotel Spaander dan tref je daarnaast de Cheese Factory Volendam aan. Een kaas walhalla vol met lekkernijen. Kortom, alles voor een leuk dagje uit met het gehele gezin.

 

Het Doolhof in Volendam

Wisten jullie al dat Volendam een plekje heeft wat niet heel bekend is maar wel super dichtbij de haven ligt en fotogeniek is? Influencers ontdekken het steeds meer. Als je aan de overkant van Hotel Spaander het steegje inloopt ga je naar beneden. Hier kom je in een echt doolhof. Allerlei verschillende soorten houten huizen staan er door elkaar. De smalle stegen maken dit een echt “doolhof”.

De gele voetgangersbrug is waarschijnlijk de meest gefotografeerde plek van het dorp. Ook zijn hier een aantal videoclips van bekende zangers uit Volendam opgenomen.

Verdwaal in het Doolhof van Volendam

het Doolhof van Volendam

Met familie, vrienden en anderen naar Volendam

En vier je het dagje Volendam met de familie, met een groep vrienden of met een ander gezelschap? Bekijk hier een aantal uitjes tijdens je dagje weg in Volendam.

Combineer je dagje Volendam met een hapje of drankje

Aan het eind van de dag lekker met elkaar borrelen, een verse vis eten of samen uit eten? Ook dat kunnen we meteen voor je verzorgen, om het dagje Volendam op een leuke manier af te sluiten. Bespreek de geweldige ervaringen of feliciteer de winnaar van bijvoorbeeld de speurtocht die jullie hebben gedaan. Wij helpen de dag op een mooie manier af te ronden, voor een herinnering die jullie nog lang bij zal blijven.

 

Bezoek het Doolhof tijdens een dagje Volendam met je vriendin

Bezoek het Doolhof met de kleine houten huizen

 

Dagje Volendam en omstreken

Dus heb je zin in een uitje in dit beroemde vissersdorp? We helpen je zowel dit dorp als de mooie omgeving op een geweldige manier te verkennen. Trek erop uit met de fiets , op een (elektrische) scooter of verken het gebied vanaf het water. En heb je zin in een workshop , wil je een museum bezoeken van het dagje Volendam op een andere manier invullen? Wij helpen je de inspiratie op te doen waar je naar op zoek bent.

Dagprogramma op maat

En wil je een groepsuitje , een bedrijfsuitje of een ander uitje komen beleven? Vertel ons wat je van plan bent, dan helpen wij je met een leuk programma en een voorstel op maat. We beginnen ‘s morgens vroeg of juist lekker laat in de middag. En wil je lekker actief aan de slag of het liever wat rustiger aan doen? Wij kennen de omgeving en weten wat er allemaal te doen is, dus helpen je graag het leukste uitje te organiseren.

Volendam activiteiten, wat is er te doen?

Jaarlijks zijn er een aantal activiteiten in Volendam. De Volendamse kermis is hier verreweg de bekendste van. Vier dagen lang staat het dorp op zijn kop. Alle bedrijven zijn dicht, inwoners nemen vrij van hun werk en vanuit het hele land komen mensen hier naar toe. Meestal is de Volendammer kermis in het eerste weekend van September. Heel Noord Holland is weleens bij de kermis aanwezig geweest.

Minder bekend is Volendammer dag. Minder bekend maar niet minder leuk. Eind juni is de dag voor de Volendammers. Cafes hebben de deuren wagenwijd open en overal is het feest. Aan de waterkant staan de palingrokers en inwoners lopen in klederdracht. Heb je niks te doen die dag? Kom langs want het is een feest om mee te maken.

 

Edam Volendam. Verken ze beiden in 1 dag

De gemeente Edam Volendam geeft al aan dat Edam en Volendam naast elkaar liggen. Dit is dus ook prima te bezoeken tijdens je dagje Volendam. Edam kent een klein historisch centrum. Er zijn leuke restaurants, een Edam Cheese Museum en natuurlijk de kaasmarkt in Edam. Deze kaasmarkt vind elke woensdag in de zomerperiode plaats.

Voormalig schiereiland Marken, een bezoekje waard

Naast Edam Volendam in één dag kun je er makkelijk een bezoekje aan Marken aan vastplakken. Het voormalig eiland Marken is te bezoeken met de auto, of per boot. Zo vaart de Volendam Marken Express dagelijks om de 30-60 minuten tussen Volendam en Marken. Eenmaal op Marken aangekomen gaat er een wereld voor je open. Het dorp is niet groot maar ik zou er zeker even langs gaan. Geniet van een compleet dagje Volendam Marken!

Groepsuitjes tijdens een dagje Volendam

Niet alleen gezinnen komen naar Volendam. Ook zijn er talloze vriendengroepen, bedrijven en families die langskomen voor een heerlijk dagje uit. Graag geven wij jullie wat leuke tips voor uitjes. Deze vind je op de pagina van onze groepsuitjes, of onder de specificatie hieronder.

 

Bedrijfsuitjes in Volendam

Voor bedrijven zijn er genoeg uitjes te ontdekken. Vaak gaat dit gepaard met een dagvullend programma. Door te kiezen voor een dagarrangement bij Rent & Event wordt je compleet ontzorgt. Wij maken in overleg een bedrijfsuitje op maat incl bijvoorbeeld een lunch of diner. Een Holland Quiz, Volendam Quiz of rondleiding met een gids hoort erbij. Ook een tour buiten Volendam met de E scooter is mogelijk voor grote groepen.

Kortom, een bedrijfsfeest voor een grote groep verzorgen in Volendam zo geregeld door het personeel van Rent & Event.

groepsuitjes - Rent & Event

Bedrijfsuitjes in Volendam, speel met je team samen – Rent & Event

Vrienden en vriendinnenuitje in Volendam

Vele vriendengroepen hebben elk jaar een uitje. Of dit nu een meidenuitje is of een vriendenuitje, er moet wat geregeld worden. Met zijn allen op de elektrische e choppers stappen is altijd goed. De mannen kiezen vaak een uitje met een borrel en vinden een kroegentocht leuk. Terwijl de meiden juist weer gaan voor een lekkere high tea. Conclusie, wij bieden voor elk gezelschap een passend uitje.

 

Familie uitjes en gezinsuitjes in Volendam

Voor hele families is het lastig om een passende belevenis te vinden waar iedereen zich happy bij voelt. Wij hebben hiervoor de ideale oplossing waar iedereen blij van wordt. Door een combinatie van onze elektrische fietsen, de E-fatbikes en elektrische scooters hebben wij voor iedereen een voertuig. Door dit te combineren met een digitale speurtocht door het prachtige Waterland kunnen jullie ook nog eens de strijd met elkaar aangaan!

 

Kinderspeurtocht als ideaal kinderuitje in Volendam

Een ideaal gezinsuitje Volendam ervaar je door de kinderspeurtocht te spelen. Na inchecken ontvang je een routekaart van Volendam waarbij je diverse opdrachten dient te voltooien. De avonturiers nemen je mee op missie. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten loopt er echter wel een boef die graag de boel saboteert. Hij zal proberen om de code te stelen waar jullie zo hard voor gewerkt hebben. Wees slim en zorg dat hij jullie code niet afneemt!

Deze speurtocht is te spelen in Volendam alleen, of Volendam en Marken samen. Hiervoor kunnen jullie de Marken Express boot pakken, of de auto nemen naar de overkant.

Volendam bij slecht weer

Ook met regen is er veel te doen in Volendam. De dijk is niet al te lang dus alles is op loopafstand. De volgende activiteiten zou je binnen kunnen doen als het slecht weer in Volendam is. Een bezoekje aan de Cheese Factory Volendam, het maken van een foto in Volendams kostuum en een bezoek aan stroopwafel experience Woltje’s. Ook een bezoek aan de bowlingbaan is uiteraard overdekt en prima te doen bij slecht weer.

Goedkoop dagje Volendam

Heb je een laag budget dan is een dagje Volendam geen probleem. Zo bieden wij een dagje Volendam arrangement voor weinig geldt aan. Dit pakket bevat vele producten die je kunt verspreiden over meerdere dagen.

Waar kan ik het beste mijn auto parkeren tijdens ons bezoek?

Kom je met de auto naar Volendam toe dan zijn er vele mogelijkheden om je auto te parkeren. Om veel tijd en irritatie te besparen hebben wij een artikel geschreven over het gratis parkeren in Volendam. Ja je leest het goed! In Volendam is er nog de mogelijkheid om gratis je auto te parkeren. En dat op slechts een aantal minuten lopen naar de beroemde dijk van dit mooie vissersdorp met haar bekende zangers en zangeressen.

Wat is er te doen in Volendam?

Bekijk onze pagina over wat te doen in Volendam voor de leukste tips voor een dagje uit.

Hoogste Tripadvisor rating

Al vele tevreden klanten zijn bij ons langs geweest. Dit is terug te vinden op vele reviewsites. Hier zijn wij uiteraard heel trots op en dit willen wij graag met jullie delen. Bekijk de fijne onafhankelijke reacties van onze gasten op Tripadvisor. Wie weet raken jullie hierdoor geïnspireerd en komen snel bij ons langs voor een leuk uitje.

Wij zijn in elk geval trots op de positieve verhalen van jullie voorgangers.

 

Meer informatie nodig over een dagje weg in Volendam?

Rent & Event heeft vele jaren ervaring en samenwerkingen in de regio. Hierdoor kunnen wij jullie overal in adviseren. We willen dus ook graag advies geven voor al jullie vragen. Schroom dus niet om ons te contacten met jullie vragen. Dit kan via telefoonnummer 0299396980 of door ons te mailen op [email protected]

Veelgestelde vragen

Voor kinderen valt genoeg te beleven. Wat dacht je van een kinderspeurtocht tijdens je dagje Volendam? Of breng een bezoek aan de stroopwafel experience of palingrokerij museum. Bekijk alle uitjes hier

In het centrum van Volendam zijn de meeste winkels open op zondag. Hierdoor kan je elke week lekker komen winkelen op een lekker visje eten aan de gezellige dijk.

De Volendam-Marken Express boot vaart ook elke zondag. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om de boot naar Marken te pakken.

In de zomer zijn de winkels meestal open van 10.00 uur tot 18.00 of 19.00 uur. In de winter zijn ze vaak wat eerder dicht.

De winkels gelegen aan de Haven van Volendam zijn geopend op zondag. Dit is het meest toeristische gedeelte van Volendam. Omstreeks 10.00 uur gaan de winkels open en de meeste sluiten rond 18.00/19.00 uur. In de winter sluiten ze vaak wat eerder.

 

Gratis parkeren in Volendam

1. Marinapark parkeerterrein, het meest gebruikte en bekende parkeerterrein van Volendam is het Marinapark. Naast vakantiepark Roompot Marinapark bevindt zich een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kunt plaatsen. Let op, het eerste gedeelte van het parkeerterrein is voor maximaal 3 uur met een blauwe schijf. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen richting de dijk en de haven van Volendam. Adres Pieterman 1, Volendam

2. Slobbeland parkeerterrein, ben je wat slechter ter been en wil je toch gratis parkeren dan raden wij je aan om te parkeren bij parkeerterrein Slobbeland. Dit kleine parkeerterrein ligt op slechts 300 meter afstand van de haven. Nadeel is wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Parkeer hier dus niet je auto als je goed ter been bent. Hierdoor voorkom je dat de plekken bezet zijn en mensen die slecht ter been zijn dus geen plek meer hebben. Als je Slobbeland 2 intoetst in Google Maps kom je er zo.

We hopen alvast dat je een leuk dagje uit hebt met je gezin of vrienden in Volendam. Enjoy en veel plezier!!!!

Online Bingo XXL

1 beoordelingen
€50 €20

Verkoop Kindertandem

1 beoordelingen
vanaf €150

Cadeaubon, compleet uitje met scooter

Verreweg het leukste cadeaubon van de regio!!!
252 beoordelingen
€65 €49.50

Online Merry Christmas Quiz

knotsgekke online kerstshow
8 beoordelingen
vanaf €14.50

Verkoop E-bike Batavus – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €595

Verkoop E-bike Stella Vincenza – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €525

Verkoop E-bike Vogue – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €695

Verkoop E-bike Brinckers

1 beoordelingen
vanaf €495

Verkoop reguliere stadsfietsen – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €75

Verkoop Giant stadsfietsen – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €75

Verkoop Altec stadsfiets – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €50

Verkoop Volwassenentandem

1 beoordelingen
vanaf €150

Verkoop Kinderfietsen – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €29

Verkoop BMX kinderfiets – SOLD OUT

1 beoordelingen
vanaf €75

Verkoop Kinderkar

1 beoordelingen
vanaf €150

Elektrische fiets huren in Volendam

Huur je e-bike vanuit de Haven van Volendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
€35 €19.50
Populair

Red Light Green Light, het groepsuitje van deze winter!

Gebaseerd op de populaire Netflix serie Squid Game
1 beoordelingen
€37.50 €32.50

Knaap bikes huren voor groepen in heel Nederland

Onze haal en breng service kan grote aantallen E-choppers door heel Nederland bezorgen.
99 beoordelingen

Expeditie Robinson

77 beoordelingen
vanaf €24.50
Populair

Help de directeur is ontvoerd!

Spannendste uitje voor groepen
375 beoordelingen
€49.50 €37.50

KNAAP bike kopen

185 beoordelingen
vanaf €2349

Ik hou van Holland Quiz

Weet jouw team het meeste over ons kikkerlandje?
59 beoordelingen
vanaf €19.50

Hilarische Foute Bingo

Wees voorbereid: de tranen rollen over je wangen tijdens de Foute Bingo
84 beoordelingen
vanaf €25

Undercover – Smartphone Game

Ga voor spanning, adrenaline en teambuilding. Ga Undercover!
49 beoordelingen
vanaf €25

Jongens tegen de meiden dinerspel

De eeuwige vraag, wie is er slimmer? de heren of de dames?
108 beoordelingen
vanaf €55

Ranking the stars dinerspel

Ranking the stars, het leukste teamuitje
29 beoordelingen
vanaf €55

SUPER DEAL E-chopper arrangement Volendam

E-chopper totaal arrangement vanuit Volendam
123 beoordelingen
€59.50 €49.50
Populair

Speurtocht Volendam, met je smartphone

Leukste speurtocht van Volendam!
234 beoordelingen
€17.50 €10
Populair

E-fatbike huren in Volendam

E-fatbike verhuur Volendam
72 beoordelingen
vanaf €34.50
Special Offer

Dagarrangement Volendam en Marken

Arrangement Volendam en Marken voor een compleet dagje uit
185 beoordelingen
€67.25 €22

Elektrische fietsarrangement Volendam en Marken

Fietsarrangement Volendam en Marken voor een compleet dagje uit
243 beoordelingen
€67.25 €51.50

BBQ arrangement bij Theetuin Katwoude

93 beoordelingen

Ontmasker de mol

ontdek wie de mol in jullie team is
142 beoordelingen
vanaf €34.50
Populair

Fietsarrangement Volendam en Marken

Fietsarrangement Volendam en Marken voor een compleet dagje uit
243 beoordelingen
€53.25 €37.50

High tea bij Theetuin Katwoude

Geniet van deze landelijke high tea in hartje Katwoude
185 beoordelingen
€27.50 €25

Picknickmand van Theetuin Katwoude

99 beoordelingen
€17.50 €13.50

Lunch bij Theetuin Katwoude

99 beoordelingen
vanaf €13.50
Populair

Foto in Volendam klederdracht

Maak een foto in traditionele volendams klederdracht. Het mooiste souvenir dat er bestaat.
159 beoordelingen
€10.50 €8.50

Smartphone speurtocht: Volendam en Waterland

Verken Volendam en Waterland tijdens de GPS speurtocht
178 beoordelingen
€1750 €12.50

Koffie met appelgebak bij Theetuin Katwoude

99 beoordelingen
€6.25 €5

Woltje’s backerij stroopwafel + Marken Express retour ticket

101 beoordelingen
vanaf €7.50

Corona proof uitje | Varen en scooter rijden

Corona proof uitje om veilig en verantwoord op weg te gaan.
259 beoordelingen
€59 €55

E-choppers huren voor groepen in heel Nederland

Onze haal en breng service kan grote aantallen E-choppers door heel Nederland bezorgen.
99 beoordelingen
Populair

E-bike huren in Volendam

Huur je e-bike vanuit de Haven van Volendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
€35 €19.50
Uitgelicht

Fiets huren in Volendam

Fiets verhuur Volendam
121 beoordelingen
vanaf €15

E-bike huren vanaf je verblijfsaccommodatie

Elektrische fiets verhuur vanaf je verblijfsaccomodatie
129 beoordelingen
€29.50 €29.50

E-fatbike huren in Purmerend

Fatbike verhuur Purmerend
231 beoordelingen
vanaf €34.50

Elektrische scooter huren in Purmerend

121 beoordelingen
vanaf €37.50

Kinder fiets huren in Monnickendam

Kind fietsverhuur Monnickendam
121 beoordelingen
vanaf €15

Fiets huren in Purmerend

89 beoordelingen
vanaf €15

Elektrische scooter huren vanaf je verblijfsaccommodatie

121 beoordelingen
vanaf €37.50

E-fatbike huren vanaf je verblijfsaccommodatie

Fatbike verhuur vanaf jullie verblijfsaccomodatie
121 beoordelingen
vanaf €34.50

E-bike huren in Purmerend

Huur je e-bike vanuit Purmerend en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
vanaf €29.50

Kinderfiets huren in Purmerend

121 beoordelingen
vanaf €15

Fiets huren vanaf je verblijfsaccommodatie

Fiets verhuur vanaf je verblijfsaccomodatie
129 beoordelingen
vanaf €15

E-fatbike huren in Edam

Fatbike verhuur Edam
121 beoordelingen
vanaf €34.50

Fietsarrangement Volendam en Marken

Compleet dagje uit in Volendam en Marken
395 beoordelingen
€79.50 €49.50
Populair

E-chopper huren in Volendam – MEEST GEBOEKT

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
vanaf €37.50

E-fatbike huren in Monnickendam

Fatbike verhuur Monnickendam
121 beoordelingen
vanaf €34.50

Elektrische scooter huren in Monnickendam

121 beoordelingen
vanaf €37.50

Kinder fiets huren vanaf je verblijfsaccommodatie

150 beoordelingen
vanaf €15

Elektrische fiets huren in Monnickendam

Fiets verhuur Monnickendam
121 beoordelingen
vanaf €29.50

E-fatbike huren in Europarcs resort Poort van Amsterdam

E-fatbike verhuur Volendam
72 beoordelingen
€35 €34.50

Tweepersoons elektrische scooter huren in Volendam

Huur je tweepersoons scooter aan de haven van Volendam
268 beoordelingen
€79.50 €42.50

Fiets huren bij Apartments Waterland

Fiets verhuur Monnickendam
263 beoordelingen
vanaf €15
Populair

Elektrische scooter huren in Volendam – Nummer 1 uitje

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
653 beoordelingen
€59.50 €37.50

TE KOOP: Elektrische Vespa scooter voor kinderen

212 beoordelingen
€149 €145
Populair

Kinder speurtocht Volendam

Leer spelenderwijs van alles over Volendam door middel van onze storytelling
55 beoordelingen
vanaf €19.50

Fiets huren met speurtocht door Waterland

Fiets huren met speurtocht door Waterland
121 beoordelingen
vanaf €15

E-bike huren met speurtocht door Waterland

Huur je e-bike met speurtocht door Waterland en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
€35 €29.50

E-scooter huren met speurtocht door Waterland

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
252 beoordelingen
vanaf €42.50

E-scooter huren, kaasboerderij, picknickmand en boottocht Volendam

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
252 beoordelingen
€67.50 €62.50

E-scooter huren via Landal Volendam

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€59.50 €37.50

E-bike huren via Landal Volendam

Huur je e-bike vanuit de Haven van Volendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
€35 €29.50

Fiets huren via Landal Volendam

Fiets verhuur Volendam
121 beoordelingen
vanaf €15

Elektrische familie skelter huren in Europarcs

Huur een skelter en trap door de smalle straatjes van Europarcs resort Poort van Amsterdam
201 beoordelingen
vanaf €40

Duo skelter huren in Europarcs

Huur een skelter en trap door de smalle straatjes van Europarcs resort Poort van Amsterdam
120 beoordelingen
vanaf €15

Grote skelter huren in Europarcs

Huur een skelter en trap door de smalle straatjes van Europarcs resort Poort van Amsterdam
183 beoordelingen
vanaf €5

Medium skelter huren in Europarcs

Huur een skelter en trap door de smalle straatjes van Europarcs resort Poort van Amsterdam
162 beoordelingen
vanaf €5

Fietsen huren voor een langere periode

Onze haal en breng service kan grote aantallen fietsen door heel Nederland bezorgen.
99 beoordelingen

Fietsen huren voor groepen in Amsterdam

Onze haal en breng service kan grote aantallen fietsen door heel Nederland bezorgen.
99 beoordelingen

Fiets huren bij Harbour Suites

Fiets verhuur Volendam
263 beoordelingen
vanaf €15

scooter huren in Hoorn voor 3 uur

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€59.50 €37.50

scooter huren in Hoorn voor 4 uur

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
285 beoordelingen
€59.50 €42.5

scooter huren in Hoorn voor de hele dag

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€59.50 €59.50

3 uur scooter tour Hoorn incl smartphone game

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€54.5 €49.50

4 uur scooter tour door Westfriesland incl smartphonegame

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
285 beoordelingen
€69.50 €54.50

7 uur scooter tour Hoorn-Volendam incl smartphone game

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€79.50 €69.50

Bike rental in Volendam

121 beoordelingen
vanaf €15

COMBI DEAL E-fatbike huren, boottocht en klederdrachtfoto Volendam

Huur je e-fatbike vanuit de Haven van Volendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
72 beoordelingen
€55.50 €45.5

COMBI DEAL E-bike huren, boottocht en klederdrachtfoto Volendam

Huur je e-bike vanuit de Haven van Volendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
116 beoordelingen
€55.50 €45.5
Populair

COMBI DEAL fietshuur, boottocht en klederdrachtfoto Volendam

Fiets verhuur Volendam
121 beoordelingen
€35.50 €31

Combi ticket Klompenmakerij Marken

Bezoek de enige met stoom aangedreven klompenmakerij ter wereld!!!
142 beoordelingen
vanaf €7.5

Fiets huren bij het Van der Valk hotel Volendam

Fiets verhuur Van der valk hotel Volendam
121 beoordelingen
vanaf €15

E-bike huren bij het Van der Valk hotel Volendam

Huur je e-bike bij Rent & Event locatie van der Valk Volendam
98 beoordelingen
€35 €29.50

Fiets huren in Overleek

Fiets verhuur Overleek
121 beoordelingen
vanaf €15

E-bike huren in Europarcs

Stap op de fiets naar Volendam.
53 beoordelingen
€35 €27.50

E-bike huren in Edam

Huur je e-bike vanuit de Edam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
vanaf €29.50
Populair

Volendam Marken Express boottocht

256 beoordelingen
Populair

Elektrische choppers huren vanuit Volendam

Scooter verhuur Europarcs resort Poort van Amsterdam
74 beoordelingen
€59.50 €37.50
Populair

Fiets huren in Europarcs

Fiets verhuur Europarcs resort Poort van Amsterdam
213 beoordelingen
vanaf €12

Groot aantal elektrische fietsen huren voor groepen

Bij Rent & Event ben je aan het juiste adres voor het huren van grote aantallen fietsen
108 beoordelingen
Populair

Elektrische chopper huren in Volendam

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
395 beoordelingen
€59.50 €37.50
Populair

Huur een elektrische scooter inclusief picknickmand

Huur een elektrische scooter inclusief picknickmand
59 beoordelingen
€64 €49.50

Fietsen huren voor groepen in heel Nederland

Onze haal en breng service kan grote aantallen fietsen door heel Nederland bezorgen.
99 beoordelingen

Fietsen voor een grote groep huren

Onze haal en breng service kan grote aantallen fietsen door heel Nederland bezorgen.
110 beoordelingen

Groot aantal fietsen huren voor groepen

Bij Rent & Event ben je aan het juiste adres voor het huren van grote aantallen fietsen
108 beoordelingen
Populair

Elektrische scooter inclusief polaroid camera

150 beoordelingen
vanaf €47

Corona proof | Elektrische fiets tour Volendam en Marken

Corona proof uitje in Volendam.
127 beoordelingen
€35.00 €29.50

Corona proof | fatbike huren vanaf je eigen huis

37 beoordelingen
€59 €35

Picknick mand van de Theetuin Overleek

78 beoordelingen
vanaf €14.50

Corona proof uitje | Waterland Highlights tour met een fiets

Corona uitje: Waterland Highlights tour met de fiets
51 beoordelingen
vanaf €15

Corona proof | Waterland Highlights tour met elektrische fiets

Corona uitje: Waterland Highlights tour met de e-bike
51 beoordelingen
vanaf €29.50

Corona proof uitje | Waterland Highlights tour met elektrische fatbike

Corona uitje: Waterland Highlights tour met de fatbike
51 beoordelingen
€59 €34.50

Kinderfiets huren in Volendam

Neem je ouders mee naar de leukste plekjes rondom Volendam.
80 beoordelingen
vanaf €15

Waterland Highlights tour met elektrische scooter

Waterland Highlights tour met een elektrische scooter
51 beoordelingen
€59 €37.50
Populair

Kano huren in Europarcs

Huur een kano en peddel lekker door de wateren van Europarcs resort Poort van Amsterdam
212 beoordelingen
vanaf €12.50
Populair

SUP huren in Europarcs

Lukt het jou om te suppen in en rondom de wateren van Europarcs resort Poort van Amsterdam?
66 beoordelingen
vanaf €12.50

Scooter huren in Edam

Huur je scooter in Edam en toer de hele regio door
298 beoordelingen
vanaf €37.5

Kinderfiets huren in Edam

Neem je ouders mee naar de leukste plekjes rondom Edam
80 beoordelingen
vanaf €15

Fiets huren in Edam

Fiets verhuur Edam
121 beoordelingen
vanaf €15

Scooter tour Volendam, Monnickendam en Marken

Verreweg het leukste uitje van de regio!!!
298 beoordelingen
€59.50 €37.5

E-bike huren in Monnickendam

Huur je e-bike vanuit de Monnickendam en zie hoe mooi de omliggende dorpjes zijn
98 beoordelingen
€35 €29.50

Fiets huren in Monnickendam

Fiets verhuur Monnickendam
121 beoordelingen
vanaf €15

Cheese Factory Volendam

155 beoordelingen

Cheese Factory Volendam

64 beoordelingen

Tandem huren in Europarcs

56 beoordelingen
vanaf €22

Scooters op locatie laten bezorgen door heel Nederland

Onze haal en breng service kan scooters door heel Nederland bezorgen.
64 beoordelingen

Fietsen op locatie laten bezorgen in heel Nederland

Onze haal en breng service kan grote aantallen fietsen door heel Nederland bezorgen.
110 beoordelingen

Kinderfiets huren bij Europarcs resort Poort van Amsterdam

Vraag je ouders mee richting de boot naar Volendam.
25 beoordelingen
vanaf €8.50

Tandem huren in Volendam

Stap gezellig met zijn tweeën op de tandem.
21 beoordelingen
vanaf €27.50

Marken Express bootticket incl scooter

Neem je scooter mee aan boord van de Volendam Marken Express.
259 beoordelingen
vanaf €11.50

Marken Express bootticket incl fiets

Neem je fiets mee en stap aan boord van de Volendam Marken Express.
138 beoordelingen
vanaf €14.25

Marken Express bootticket retour

Wil je Marken bezoeken? Neem dan een retour ticket voor de Marken Express.
153 beoordelingen
€13.50 €13.50

Combi Marken Express enkele reis bootticket

212 beoordelingen
vanaf €16.25
Populair

Workshop klompen schilderen in Volendam

Workshop klompen schilderen, laat de creativiteit de vrije loop tijdens het schilderen van een klomp [...]
142 beoordelingen
vanaf €29.50

Workshop Volendams leren praten

Von wie binne jij der ien? Ontrafel de taal van de "Volledammers" in deze workshop Volendams leren [...]
26 beoordelingen
vanaf €14.5

Virtual reality moordspel diner in Volendam

Lukt het jullie om voor het nagerecht te ontdekken wie de moordenaar is in deze te gekke VR [...]
72 beoordelingen

Volendams Museum

Bezoek aan het Volendams museum en leer alle weetjes kennen over dit dorp
48 beoordelingen
vanaf €5

Demonstratie Smit Bokkum, paling rokerij

Zie hoe de familie Smit hier al 4 generaties lang de gevangen vis op authentieke wijze rookt
78 beoordelingen
vanaf €6.25

Rondleiding met een gids door Volendam incl een bezoek aan palingrokerij Smit Bokkum

Ook zo benieuwd hoe de paling gerookt wordt? U krijgt er alles over te horen tijdens de rondleiding [...]
212 beoordelingen
vanaf €17.50

Rondleiding met een gids door Volendam

De haven van Volendam, het Doolhof, palingrokerij, "de oude kom". De gids zal jullie er alles over [...]
136 beoordelingen
vanaf €12.50

Palingsound museum Smit Bokkum

Bezoek het palingsound museum en vind alle troffeen van BZN, Jan Smit, the Cats en nog vele vele [...]
173 beoordelingen
€1.75 €1.75

Marker Museum

Bezoek het Marker Museum
200 beoordelingen
vanaf €3.5

Fietstour met gids over Volendam en omgeving

Onze ervaren gids zal je tijdens deze fiets tocht van allerlei informatie voorzien over Volendam
39 beoordelingen
€29.95 €24.95
Populair

Experience Volendam

Ontdek meer over de geschiedenis van Volendam
177 beoordelingen
vanaf €8.75

Speurtocht met Ipad door Volendam

Speel deze leuke speurtocht door Volendam en kijk wie de meeste punten wint
256 beoordelingen
vanaf €24.50

Kinderfiets huren bij het Van der Valk hotel Volendam

Vraag je ouders mee richting de boot naar Volendam.
25 beoordelingen
vanaf €15

Elektrische scooter huren bij het Van der Valk hotel Volendam

Croos op je scooter richting Volendam en Marken
395 beoordelingen
€59.50 €37.50