• Nederlands
Mijn Uitje

De leukste bedrijfsuitjes van Volendam

Mag u dit jaar het jaarlijkse bedrijfsuitjes organiseren? Wij helpen u graag met de keuze voor jullie leukste dagje in Volendam.

Elk bedrijfsuitje is anders. Of u nu een actief uitje wilt, een sportief uitje of een bedrijfsuitje waarbij jullie moeten gaan samenwerken, wij helpen u graag met de keuze.

Kleine of grote groep
Of u nu met een klein team naar Volendam komt of met een groot bedrijf van 200 man, wij helpen u graag verder. Wij hebben alle expertise om voor elke groep het leukste bedrijfsuitje te maken. Al vele groepen gingen jullie voor en ze gingen allemaal tevreden weer naar huis en wisten er nog lange tijd over na te praten.

Bedrijfsuitje in Volendam
Volendam biedt vele mogelijkheden voor een leuk dagje weg in Volendam.

Scooter rijden met jullie hele bedrijf
De scooters van Rent & Event zijn een ideaal middel als basis voor jullie uitje. Naast dat het heel erg gaaf is om met al je collega’s achter elkaar de omgeving van Volendam te verkennen is het ook mogelijk om hier de leukste opties aan vast te koppelen. Zo kunt u op de scooters een speurtocht met de Ipad als optie bijboeken. Of wat dacht u van een overheerlijke lunch bij één van de leuke restaurants aan het water in de omliggende dorpen Edam, Monnickendam of Marken.

Volendam scooter huur

huur een scooter vanuit de haven van Volendam.

Speurtocht door Volendam
Wil jij in teams tegen je collega’s gaan strijden? Kies er dan voor om met ipad diverse opdrachten uit te voeren tijdens deze speurtocht met een Ipad. Maak de gekste filmpjes, ontrafel puzzels en beantwoord alle vragen. Het team met de meeste punten wint deze speurtocht.

Speurtocht door Volendam met ipad

Ipad speurtocht door Volendam

Wandeltocht met gids door de haven van Volendam
Is bij jullie bekend waarom Volendam zo beroemd is geworden? Of wat de “hul” van de Volendamse klederdracht betekend? Kies er dan voor om een rondleiding door een gids te boeken. Tijdens deze rondleiding door Volendam krijgen jullie precies te horen waar Volendam bekend om staat.

Foto in klederdracht
Als blijvende herinnering van jullie uitje met collega’s is een foto in klederdracht natuurlijk onmisbaar! Hoe leuk is het om al je collega’s in Volendams kostuum bij de koffie automaat te zien hangen.

Foto in volendam kostuum

Maak een foto in traditioneel Volendam kostuum.

Vergaderen
Liever het personeelsuitje combineren met een vergader arrangement? Uiteraard helpen wij jullie hier mee. er zijn diverse vergader arrangementen mogelijk.

Eten en drinken
Bij de leukste dagprogramma’s is het belangrijk dat er tussendoor heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Als experts adviseren bevelen wij u graag de lekkerste restaurants aan zodat jullie dagje Volendam helemaal compleet zal worden.

Offerte op maat gemaakt
wij weten als geen ander dat elk bedrijfsuitje anders is, Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent dan helpen wij u graag verder. Klik hier om contact met ons op te nemen.