ONTDEK HET PRACHTIGE WATERLAND PER FIETS

BIKE TOUR: THE HIGHLIGHTS OF HOLLAND

TIJDSDUUR
3 UUR
PRIJS
25
NU BOEKEN
NU BOEKEN

BIKE TOUR: THE HIGHLIGHTS OF HOLLAND

ONTDEK HET PRACHTIGE WATERLAND PER FIETS
Windmolens, kaas, klompen, Volendam en Marken! De “Highlights of Holland” bike tour van Volendam Rent & Event heeft het allemaal.

Tijdens deze 3 uur durende fietstour rijdt u op eigen gelegenheid door de prachtige landschappen die Waterland rijk is. Nadat u uw fiets aan de haven van Volendam heeft opgehaald begint het grote avontuur. Al vrij snel ontdekt u de eerste nog werkende molen net buiten Volendam. Stap vervolgens weer op de pendalen richting het pittoreske Monnickendam. Onderweg maakt u kort even een kleine tussenstop bij een ouderwetse kaasboerderij om te genieten van Hollands trots! In Monnickendam treft u talrijke gezellige terrasjes om een drankje te nuttigen of te lunchen. Terwijl u koers zet richting Marken voelt u de wind door uw haren blazen als de dijk onder uw voeten voorbij vliegt. En wat is het een beleving als u op Marken aankomt. Het lijkt net of de tijd heeft stil gestaan. Kijk gerust nog even hoe de klompenmaker op Marken een klomp maakt van een stuk hout voordat de kapitein u roept om mee te gaan op de boot van Marken weer richting Volendam!

Mocht u nog tijd over hebben, neem dan een leuke foto in klederdracht als souvenir om deze legendarische tocht niet meer te vergeten!

Wilt u een kortere of langere fiets tocht door Volendam, Marken of Waterland, laat het ons dan weten. Wij hebben diverse fietsroutes door de regio klaarliggen. Ook kunnen wij leuke arrangementen voor familie uitjes of bedrijfsuitjes maken inclusief varen, fietsen of lekker wandelen door de mooie vissersdorpjes in de buurt.

NU BOEKEN

TIJDSDUUR
3 UUR
PRIJS
25